Δωρεά της ALFA WOOD στην Αστυνομία

ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2023 15:06 | Τελευταία ενημέρωση: 08 Απρ 2023 11:39

Είκοσι μπουφάν παρέδωσε η ALFA WOOD GROUP στην Ελληνική

Αστυνομία και στην ΟΠΤΕ Λάρισας, αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες τους στους πολίτες και στην πόλη μας. Μια δωρεά πρώτα και κύρια ηθική και μετά υλική. Η πρωτοβουλία του ομίλου ALFA WOOD GROUP έρχεται να τονίσει την προσφορά και το έργο της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας Λάρισας και να εκφράσει έμπρακτα τις ευχαριστίες και τη συμπαράστασή της στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, που υπηρετούν αδιάκοπα το κοινωνικό σύνολο με επαγγελματισμό. Την παράδοση των μπουφάν πραγματοποίησε η Διοίκηση του Ομίλου οι Στέλιος Αγοραστός και Γιώργος Αδαμόπουλος, ενώ εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν οι: Αστυνόμος Α’ κ. Δήμος Γεωργαντάς, η αστυνόμος Β’ κα Στυλιανή Στρατου και ο αρχιφύλακας κ. Γιώργος Ζησάκης.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ALFA WOOD GROUP ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η ALFA WOOD GROUP, την Πέμπτη 30 Μαρτίου, είχε την χαρά και την τιμή να παραβρίσκεται στην εκδήλωση ορκωμοσίας και ημέρας καριέρας αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού, Π.Σ Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου, στις εγκαταστάσεις του τμήματος στην Καρδίτσα.
Οι απόφοιτοι μετά την ορκωμοσία τους, είχαν την ευκαιρία στην ημέρα καριέρας που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο, να έρθουν σε επαφή με την ALFA WOOD GROUP και να γνωρίσουν τις δραστηριότητες της μεγαλύτερης βιομηχανίας ξύλου στην Ελλάδα.
Στην παρουσίαση έγινε αναφορά στις εγκαταστάσεις και τα προϊόντα του ομίλου, την εφαρμογή τους, στις θέσεις εργασίας που δημιουργούνται καθώς επίσης και στον περιβαλλοντικό ρόλο του στην εφοδιαστική αλυσίδα και τη συμβολή στην αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη.
Για τους απόφοιτους, οι οποίοι πλέον είναι έτοιμοι να αρχίσουν την επαγγελματική τους καριέρα, είναι πολύ σημαντική η επαφή με την βιομηχανία και τους εκπροσώπους της. Η ALFA WOOD GROUP η οποία διατηρεί την ηγετική της θέση στον κλάδο εδώ και πολλά χρόνια, έχει προγραμματίσει σε βάθος διετίας μεγάλα επενδυτικά σχέδια συνολικού ύψους 45 εκ. ευρώ. Μερικά από αυτά είναι η επένδυση νέας γραμμής παραγωγής ειδικών διακοσμητικών επιφανειών και η κατασκευή του τέταρτου σταθμού παραγωγής ρεύματος από βιομάζα ισχύος 1MW.
Διαχρονικά υποστηρίζει τους νέους ανθρώπους, τους συνδέει με τον παραγωγικό ιστό και τους παρέχει άρτια εκπαίδευση.
Ήδη στο ανθρώπινο δυναμικό της εδώ και χρόνια, έχουν απορροφηθεί αρκετοί απόφοιτοι της σχολής , με πολύ καλή εξέλιξη και αποτελέσματα.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αντιπρύτανης Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας κ. Ιωάννης Θεοδωράκης, ο Πρόεδρος Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, οι κύριοι καθηγητές: Γιώργος Νταλός, Μιχάλης Σκαρβέλης και Μιχάλης Βραχνάκης .
Ευχόμαστε σε όλους τους απόφοιτους καλή σταδιοδρομία.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass