«Εφυγε» ο Ελασσονίτης Κυριάκος Κυριλλίδης

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2023 13:01

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»), Του Γιάννη Μουκίδη


«Έφυγε» αθόρυβα από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Ελασσονίτης (…με καταγωγή από τη Γαλανόβρυση Ελασσόνας) συνταξιούχος υπάλληλος της Δ.Ε.Η. Κυριάκος Κυριλλίδης, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας, που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.
Ο εκλιπών, ανοικτός, επικοινωνιακός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία, γνώριμη «φιγούρα» της Ελασσονίτικης «πιάτσας» έως και πριν λίγο καιρό, με αμέτρητους φίλους όλων των «χρωμάτων» στην επαρχία Ελασσόνας και στον Νομό Λάρισας, με δηκτικό χιούμορ, «εραστής» του τοπικού Τύπου, άφησε το δικό του «στίγμα» στα πολιτικά και κοινωνικά «δρώμενα» της περιοχής. Ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ, διετέλεσε για πολλά χρόνια συνεργάτης και φίλος του υπουργού των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - γιατρού Νίκου Φαρμάκη. Υπέρμαχος και βασικός «στυλοβάτης» της παρουσίας του Ελασσονίτη υπουργού στα πολιτικά «πράγματα» της περιοχής και όχι μόνο. Δοτικός, με αγάπη για τον συνάνθρωπο, βοήθησε με τον τρόπο του αθόρυβα πολύ κόσμο.
Δεν πέρασε απαρατήρητο πως τα σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε, τα αντιμετώπιζε ψύχραιμα με υπομονή, καρτερία και… «δόσεις» χιούμορ. Ο Κυριάκος Κυριλλίδης, αφήνει πίσω τη μητέρα του Χρυσάνθη, τη σύζυγό του Δέσποινα Καλογιάννη - Κυριλλίδου («απόμαχη» εκπαιδευτικό - γυμνάστρια) και τα παιδιά του Χρυσάνθη, διοικητική υπάλληλο στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» της πρωτεύουσας και Κύριλλο (οπτικό, με επιχείρηση οπτικών ειδών στην Ελασσόνα), με τις οικογένειές τους. Ευτύχησε να δει και δύο εγγονούς.  Το «τελευταίο αντίο» στον Κυριάκο Κυριλλίδη είπαν, μέσα σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και θλίψης, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γαλανόβρυσης Ελασσόνας, δεκάδες άτομα, συγχωριανοί και φίλοι του, αυτοδιοικητικοί. Ανάμεσα τους, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, επαγγελματίες, αγρότες, κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass