ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ:

Ο Νίκος Παππάς δεν παρέβη, αλλά έπραξε το καθήκον του

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2023 13:16

Το Ειδικό Δικαστήριο αποφάσισε για τον Νίκο Παππά αντίθετα από την εισήγηση της εισαγγελίας, αντίθετα από τις αθωωτικές αποφάσεις της τακτικής δικαιοσύνης για την ίδια υπόθεση. Φυσικά, σεβόμαστε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, αλλά μπορούμε και να τις κρίνουμε, ειδικά αν είναι αντίθετες από τη λογική ή και από

την αλήθεια, αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Αννα Βαγενά. Και συνεχίζει:
Ο Νίκος Παππάς ήταν ο υπουργός της μόνης κυβέρνησης που φρόντισε να εφαρμόσει, μετά από δεκαετίες ασυδοσίας, το Σύνταγμα και να διεξάγει διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, εισπράττοντας χρήματα για το Δημόσιο Ταμείο. Δεν παρέβη το καθήκον του, αλλά έπραξε το καθήκον του.
Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Νίκος Παππάς: «Η απόφαση του ειδικού δικαστηρίου είναι στο πνεύμα των αποφάσεων για τις υποθέσεις NOVARTIS και SIEMENS. Φαίνεται ότι για κάποιους δικαστές αθώος είναι όποιος ζημιώνει το δημόσιο και ένοχος όποιος με τις ενέργειες του εξασφαλίζει χρήματα για το δημόσιο. Για κάποιους δεν είχε καμία σημασία ούτε η αθώωση Κρέτσου για την ίδια υπόθεση, ούτε η εισαγγελική πρόταση που διέλυσε το κατηγορητήριο. Είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Η δίκη αυτή ήταν πολιτική. Έγινε για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους «γαλάζιους κοριούς» και τις «γαλάζιες ακρίδες». Η δίκη αυτή έγινε επειδή πλούσιοι συμπολίτες μας πλήρωσαν ψηφισμένους φόρους και αναγκάστηκαν να τηρήσουν το σύνταγμα. Η δίκη αυτή έγινε για να χτυπηθεί η παράταξή μας και να μην ξαναπληρώσουν οι πλούσιοι. Αλλά για αυτό δεν θα αποφασίσουν κάποιοι δικαστές. Θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Ο οποίος με την εντολή του θα φέρει δικαιοσύνη παντού. Έχουμε κάνει το καθήκον μας και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον».
Και να σημειωθεί ότι, μόνο μία φορά πλήρωσαν οι καναλάρχες και τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας στο κράτος για τις συχνότητες που χρησιμοποιούν, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και επί υπουργίας Νίκου Παππά. Έκτοτε ΜΗΔΕΝ. Και απορούμε για την απόφαση του Δικαστηρίου;καταλήγει η βουλευτής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass