Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες στις σήραγγες

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2023 13:15

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης άσκησης ευρείας κλίμακας στη σήραγγα Τ2 και έκτακτων εργασιών συντήρησης στις σήραγγες Τ1-Τ2-Τ3, από αύριο Τετάρτη 1 Μαρτίου κατά τις ώρες από 07:00 έως 18:30 ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.,

από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς, θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
* ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις, από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς, με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς,
* αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο στον Η-Α/Κ Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα,
* αποκλεισμός της εισόδου προς τη χοάνη του Σταθμού Διοδίων Πλαταμώνα στον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο κατευθύνσεις (Αθήνα - Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς, μέσω Κοιλάδας Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού έως τα διοικητικά όρια των Π.Ε. Λάρισας - Πιερίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass