Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2023 13:57

Μόνο στον ΟΣΕ σήμερα έλεγχοι για τον κορονοϊό
Το σημερινό πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων του ΕΟΔΥ για την ανίχνευση κορονοϊού στη Λάρισα περιλαμβάνει ελέγχους στην περιοχή του ΟΣΕ από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Αιμοδοσία για τον 14χρονο Δημήτρη Ρόμπα
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Προκειμένου να ενισχυθεί ο αγώνας που δίνει ο δεκατετράχρονος Δημήτρης Ρόμπας του Αθανασίου, ο οποίος διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία και νοσηλεύεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - «Ελπίδα», θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία, σήμερα Σάββατο, στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου (δίπλα από το ΚΑΠΗ) τις ώρες 09:30 με 13.00. Στις 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί κοπή πίτας.

 

Σε διαβούλευση ο Κανονισμός Καθαριότητας του Δήμου Τεμπών
Ο Δήμος Τεμπών, στο πλαίσιο της διαφάνειας και της συμμετοχής των πολιτών στη λήψη αποφάσεων, θέτει σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο του νέου Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου. Το Σχέδιο του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Τεμπών έχει αναρτηθεί προς διαβούλευση στην ιστοσελίδα του Δήμου
https://www.dimostempon.gr/enemerose/diabouleysh/ka8ariothta-2023, ενώ προτάσεις επί του νέου Κανονισμού μπορούν να αποστέλλονται στο email:info@dimostempon.gr.
Με την εφαρμογή του κανονισμού επιδιώκεται η τήρηση της καθαριότητας και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων μέσω της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας.

 

Εκδήλωσητου «Make a wish» στην πλατεία Ταχυδρομείου

Ενόψει των αποκριών και με όχημα το μήνυμα «Απόκτησε ένα αστέρι και κάνε μια ευχή πραγματικότητα», το ΚΔΑΠ «Δημιουργική Πόρτα» και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός – Νηπιαγωγείο «Snoopy kids house», υποστηρίζοντας το σημαντικό έργο του «Make a wish» («Κάνε μια ευχή» Ελλάδος), διοργανώνουν μια εικαστική εκδήλωση, για μικρούς και για μεγάλους, σήμερα στις 11 π.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου (μπροστά από την Ιατρική Σχολή). Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα «Αστέρια της Ευχής» μπορούν, προσφέροντας ένα συμβολικό ποσό, προκειμένου να στηριχθεί η προσπάθεια να εκπληρωθεί η ευχή ενός παιδιού που έχει στερηθεί την παιδική του ανεμελιά.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκπρόσωποι των διοργανωτών και εθελοντές του «Make a wish» («Κάνε μια ευχή» Ελλάδος), θα βρισκόνται εκεί.

 

Αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά
ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Αποκριάτικη γιορτή για παιδιά οργανώνει αύριο Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, η Ένωση Γυναικών Λάρισας, το παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και το ΕΚΛ. Τα σωματεία ετοιμάζουν μια όμορφη εκδήλωση με σύνθημα «Πολιτισμός - Αλληλεγγύη. Η τέχνη δικαίωμα των πολλών», με πρωταγωνιστές τα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 και θα περιλαμβάνει κυνήγι κρυμμένου θησαυρού για παιδιά μέσα από γρίφους και καλλιτεχνικές δοκιμασίες, με θέμα «Τέχνη, ανάγκη των παιδιών, ανάγκη των γονιών, ανάγκη των καιρών».
Παιδικό αποκριάτικο πάρτι (θα υπάρχει γαϊτανάκι και άλλα χορευτικά δρώμενα).
Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν και για κρατήσεις και πληροφορίε στη γραμματεία του ΕΚΛ στο τηλ.: 2410-250.708.
Οι οργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε κάθε οικογένεια, κάθε παιδί να βάλει την αποκριάτικη στολή του και να φέρει ένα παλιό παιχνίδι ή άλλα υλικά που αφορούν παιδιά με ένα όμορφο γράμμα για να τα στείλουν στα παιδιά που δοκιμάζονται από τον σεισμό σε Συρία και Τουρκία.

 

Εκδρομή του Συνδέσμου Πελοποννησίων
Ο Σύνδεσμος Πελοποννησίων Ν. Λαρίσης «Ο ΜΩΡΙΑΣ» διοργανώνει εκδρομή στις 22, 23 και 24 Μαρτίου, σε Τρίπολη, Καλαμάτα, Σπάρτη και Ναύπλιο. Το πρόγραμμα της εκδρομής είναι το εξής: Τετάρτη 22/3 Αμπελώνας-Λάρισα-Μυκήνες-Τρίπολη-Καλαμάτα. Πέμπτη 23/3 παρακολούθηση εορταστικών εκδηλώσεων απελευθέρωσης της Καλαμάτας από τους Τούρκους και στη συνέχεια αναχώρηση για τη Σπάρτη. Παρασκευή 24/3 Μυστράς-Ναύπλιο-Παλαμίδι-Λάρισα-Αμπελώνας. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6943-481.448, κ. Αλειφέρη Γιάννη, 6973-587.955, κ. Δημητροπούλου Νταγγάρα Βάσω.

 

Μνημόσυνο για τους πεσόντες αστυνομικούς
Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας διοργανώνει επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των εν ώρα καθήκοντος πεσόντων αστυνομικών, σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτέμιου στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας. Η επιμνημόσυνη δέηση θα τελεσθεί στις 11:45 π.μ., ενώ θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στο εστιατόριο της Λέσχης Δ.Α. Λάρισας.

 

Αιμοδοσία προσκόπων για την Ημέρα Σκέψεως
Δράση προσφοράς με εθελοντική αιμοδοσία, για την Ημέρα Σκέψεως, οργανώνει η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Λάρισας το επόμενο Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023. Η αιμοδοσία θα γίνει τις ώρες 9 π.μ. έως 12 μ. στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας. Η κατάθεση αίματος θα γίνεται υπέρ της τράπεζας αίματος των προσκόπων του Νομού Λάρισας.

 

Ομιλία στη ΓΕΧΑ
Αύριο Κυριακή και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α. (οδός Μανδηλαρά 14), θα γίνει ομιλία από τον π. Κύριλλο Ιατρό, ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, με θέμα: «Εν παντί θλιβόμενοι αλλ’ ου στενοχωρούμενοι».
Την εκδήλωση οργανώνει το Τμήμα Λάρισας της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass