Περιοδεία Θαν. Παφίλη στις εγκαταστάσεις του 303 ΠΕΒ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2023 14:00

Επικεφαλής κλιμακίου της Κ.Ο. Λάρισας του ΚΚΕ, ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ, και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Λάρισα το 303 ΠΕΒ.


Εκεί είχε συνάντηση και ενημερώθηκε από τον διοικητή του στρατοπέδου για τον σκοπό του στρατιωτικού εργοστασίου, με το σωματείο εργαζομένων του πολιτικού προσωπικού και περιόδευσε στα τμήματά του, συναντήθηκε και μίλησε με τους εργαζόμενους για τα πολύ οξυμένα προβλήματα που έχουν να κάνουν, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΚΕ: «Με τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού, το ποσοστό στελέχωσης να είναι στο 20 %,παλιότερα δούλευαν 300 και σήμερα οι εργαζόμενοι είναι 50-60, υπάρχουν τμήματα τα οποία είτε έχουν ήδη «βάλει λουκέτο», είτε άλλα πρόκειται να «βάλουν λουκέτο» εντός των επόμενων δύο ετών, λόγω συνταξιοδοτήσεων προσωπικού.
Επίσης οξύτατα είναι τα προβλήματα με την έλλειψη Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.), η ακαταλληλότητα τις συντριπτικής πλειοψηφίας των κτηριακών εγκαταστάσεων λόγω παλαιότητας, ενώ το πιο σοβαρό ή και επικίνδυνο είναι η παρουσία στις στέγες αμιάντου σε επιφάνεια 10.000 τ.μ., που ως γνωστόν είναι καρκινογόνο υλικό. Οπως επισήμαναν οι εργαζόμενοι, έχουν χορτάσει υποσχέσεις από κυβερνήσεις, παράγοντες και κυβερνητικούς βουλευτές, απαιτούν ο αμίαντος να απομακρυνθεί σήμερα.
Ο Θανάσης Παφίλης επισήμανε ότι έχουν σοβαρές ευθύνες οι κυβερνήσεις της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στο 303 ΠΕΒ, γιατί έχουν προτεραιότητες τις ανάγκες του ΝΑΤΟ και του μεγάλου κεφαλαίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass