Συστράτευση στη βάση μιας προεκλογικής σύγκλισης

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΗΥΘΥΝΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΜέΡΑ25 ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ - Η ΗΡΩ ΔΙΩΤΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2023 13:30

Κάλεσμα στις προοδευτικές δυνάμεις για συστράτευση «στη βάση μιας προεκλογικής σύγκλισης» απηύθυνε χθες από τη Λάρισα ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ανακοινώνοντας επίσης ότι η πρώην βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη, θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Λάρισα.

Ο κ. Βαρουφάκης συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση του ΜέΡΑ25 που έγινε στο «Μπαράκι του Μύλου» σημειώνοντας την «αναγκαιότητα εκλογικής συμπόρευσης με το ΜέΡΑ25 των δυνάμεων που πιστεύουν σε μια πολιτική πορεία ρήξης με την ολιγαρχία και προοδευτικής αλλαγής, ως απαραίτητη συνθήκη για την επιβίωση και την απελευθέρωση της ελληνικής κοινωνίας».
Ο κ. Βαρουφάκης, θέτοντας το διακύβευμα των προσεχών εκλογών για την κοινωνία και επαναλαμβάνοντας το κάλεσμα του ΜέΡΑ25 στις αγωνιστικές δυνάμεις της Αριστεράς, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Ηρώς Διώτη με το ΜέΡΑ25 στη Λάρισα, μετά και την πρόσφατη δήλωση στήριξής της, μαζί με τον ιατρό και διευθυντή του ΤΕΠ του ΓΝΛ Δημήτρη Μπαμπαλή και τον, ψυχολόγο στο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας του ΑΠΘ, Σωτήρη Λαϊνά.
Στο πλαίσιο της χθεσινής συζήτησης, οι Δημ. Μπαμπαλής και Σωτ. Λαϊνάς, όπως και η κ. Διώτη (λόγω κορονοϊού συμμετείχε στην εκδήλωση μέσω Skype), αναφέρθηκαν στους λόγους για τους οποίους συνυπέγραψαν το κείμενο στήριξης του ΜέΡΑ25 στις επικείμενες εκλογές. Με τον κ. Βαρουφάκη να υπογραμμίζει «μπροστά στα ψευτοδιλήμματα και στη συνέχιση των βάρβαρων πολιτικών για τους πολλούς, από ένα πολιτικό κατεστημένο που από τη μία λέει στους πολίτες πως βγήκαμε από τα μνημόνια και από την άλλη, καθημερινά, τους στραγγαλίζει με μια νέα λεηλασία (πλειστηριασμοί, ακρίβεια, ενεργειακά κλπ.), το ΜέΡΑ25 δημιουργεί με όσες και όσους δεν το βάζουν κάτω, το πραγματικό κοινωνικό, κινηματικό και ριζοσπαστικό μέτωπο της Ρήξης όχι μόνο με τη Μητσοτάκης Α.Ε., αλλά και με όλους όσοι, πρόθυμα με το ένα ή το άλλο δήθεν πρόσημο, υπηρετούν τις πολιτικές της τρόικας και της ολιγαρχίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass