Διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» από τους "Ενεργούς Πολίτες"

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2014 21:04 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:03

 

Οι «Ενεργοί Πολίτες», Λάρισας εγκαινιάζουν τη δράση «Χωρίς Μεσάζοντες», τη φετινή σεζόν στις 11 Οκτωβρίου στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, με την απευθείας διάθεση έξι ποιοτικών τοπικών προϊόντων, στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Συγκεκριμένα:

-Τυρί φέτα Π.Ο.Π. από αιγοπρόβειο γάλα του Τυροκομείου Καλαμπάκας "Αμάραντος" του Θεόδωρου Παιδή. Η φέτα θα διατεθεί σε δύο συσκευασίες: 4,2 κιλών στην τιμή των 25 € και 2 κιλών στην τιμή των 12 € (τιμή κιλού 6 €).

-Κασέρι βραβευμένο με βραβείο γεύσης του Τυροκομείου Καλαμπάκας "Αμάραντος" του Θεόδωρου Παιδή. Το κασέρι θα διατεθεί σε συσκευασία 1,3 κιλών και στην τιμή των 12 € (τιμή κιλού 9,3 €).

-Φασόλια Λάρισας, ποικιλίας Northon (για σούπα), της παραγωγού Ελένης Ματθαίου σε συσκευασία 2,180 κιλών στην τιμή των 5 € (τιμή κιλού 2,3 €).     

-Φακές Κυπάρισσου, βραστερές, του παραγωγού Κώστα Δοξαριώτη σε συσκευασία 2 κιλών στην τιμή των 2,5 € (τιμή κιλού 1,25 €).

-Κρεμμύδια Βαμβακούς Φαρσάλων, του παραγωγού Φλώρου Ευάγγελου σε συσκευασία 10 κιλών στην τιμή των 2,5 € (τιμή κιλού 0,25 €).   

-Σκόρδα των παραγωγών Γρηγόρη Τζιότζιου από τη Γλαύκη, Δημήτρη Σουκιά και Παναγιώτη Καλφούτζου από το Αγροκήπιο Λάρισας, μελών του συνεταιρισμού ΘΕΣ-γη, σε συσκευασία ενός κιλού (12-15 τεμάχια) στην τιμή των 1,5 €.                 

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες των παραπάνω προϊόντων μπορούν να γίνουν μέσω υπολογιστή στην ιστοσελίδα www.energw.gr , είτε από εθελοντές στη "Στέγη Αλληλεγγύης" (Παναγούλη 37 και Μανδηλαρά).

Όσοι κάνουν τις παραγγελίες τους μέσω του υπολογιστή , για τη δική τους εξυπηρέτηση, να εκτυπώσουν την παραγγελία τους και να την προσκομίσουν στη γραμματεία την ημέρα διάθεσης  (κάνοντας κλικ στην "Εκτύπωση" κάτω δεξιά).

 Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γνωρίζουν το νούμερο της παραγγελίας τους.

Αν κάποιοι δεν πάνε τρεις φορές να παραλάβουν προϊόντα που έχουν παραγγείλει, το σύστημα μπλοκάρει προσωρινά τη δυνατότητα πραγματοποίησης νέων παραγγελιών.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass