Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 35χρονος ληστής

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2022 13:05

Ενώπιον της Β’ Ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί, οδηγείται εκ νέου σήμερα ο 35χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, που φέρεται να διέπραξε τη ληστεία, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, σε πρατήριο υγρών καυσίμων πίσω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.


Ο 35χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, όπου του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της ληστείας, της παράνομης οπλοφορίας και της κατοχής μικροποσότητας χασίς, και οδηγήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα το πρωί, προκειμένου να απολογηθεί.
Ο 35χρονος αρνείται πως έπραξε τη ληστεία, αλλά αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας προχώρησαν στη σύλληψή του, καθώς στο πατρικό του σπίτι, σε χωριό του Δήμου Κιλελέρ, βρέθηκαν τόσο το επιβατικό αυτοκίνητο όσο και το μεγάλο μαχαίρι, με τη χαρακτηριστική κόκκινη λαβή (φωτ.), που κατά την ΕΛ.ΑΣ. χρησιμοποιήθηκαν στη ληστεία.
Σημειώνεται πως ο φερόμενος ως δράστης, νωρίς προχθές το απόγευμα, με το αυτοκίνητο του πατέρα του πήγε στο πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου με την απειλή ενός μεγάλου μαχαιριού απαίτησε και έλαβε από τον 18χρονο υπάλληλο του πρατηρίου το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, από τις εισπράξεις της ημέρας.
Το αυτοκίνητο, όταν χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία, είχε καλυμμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας, ωστόσο από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας αναγνωρίστηκε ως το μέσο διαφυγής, με αφορμή κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του οχήματος, ενώ στο υπόστεγο του πατρικού βρέθηκε και το μεγάλο μαχαίρι.
Σύμφωνα, επίσης, με την αστυνομική έρευνα, ο 35χρονος είναι ο ίδιος που στις 15 Νοεμβρίου είχε συλληφθεί ως ο δράστης των τεσσάρων συνολικά ληστειών που σημειώθηκαν στη Λάρισα, διαδοχικά στο ίδιο περίπτερο στα Σάλια και στο ίδιο παντοπωλείο στους Αγίους Σαράντα, από τις 20 Οκτωβρίου έως τις 9 Νοεμβρίου, κλέβοντας μικροποσά, άλλοτε με την απειλή μαχαιριού και άλλοτε με λεκτική βία.
Αποδίδοντας τότε τις πράξεις του στα οξυμένα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και πως, από τις κλεμμένες εισπράξεις του περιπτέρου και του παντοπωλείου, εξοφλούσε τα χρέη του προς τρίτους, ενώ τακτοποιούσε παράλληλα οικογενειακές εκκρεμότητες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass