Λαμπερό γκαλά για καλό σκοπό

ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ -ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2022 13:10

Ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο γκαλά για καλό σκοπό πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο «Φρούριο».

Το φιλανθρωπικό γκαλά με τίτλο «Village de Boules» διοργάνωσε το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και το Φρούριο, σε συνεργασία με το Σωματείο Εικαστικών Λάρισας «8», το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το Μουσικό Σχολείο Λάρισας και το Σχολείο Φυλακών Λάρισας. Στο γκαλά συνέδραμαν οι Λαρισαίες εικαστικοί Ευαγγελή Καραγγέλη, Ευτυχία Λάνταβου, Ελένη Σαρλή, Δήμητρα Εξάρχου, Άρτεμις Διαμαντή και Μαρία Λαγού, οι οποίες φιλοτέχνησαν αφιλοκερδώς μια συλλογή από εντυπωσιακές, πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες μπάλες ειδικά για το «Village de Boules» και δημιούργησαν χριστουγεννιάτικα στολίδια/μικρά έργα τέχνης. Η ορχήστρα Big Band του Μουσικού Σχολείου έδωσε μια υπέροχη Christmas Jazz συναυλία υπό το φως του εντυπωσιακού δέντρου/installation που δεσπόζει στον χώρο.
Μαθητές και μαθήτριες του Γαλλικού Ινστιτούτου και φοιτητές-φοιτήτριες του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κρατούμενοι μαθητές του Σχολείου Φυλακών δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες μπάλες έχοντας ως σημείο αφετηρίας μια σφαίρα από φελιζόλ και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την πώλησή τους θα διατεθούν στην Παιδιατρική Κλινική του ΓΝΛ.
Η βραδιά έκλεισε στην κεντρική αίθουσα του Φρουρίου με ένα Christmas Party με τους Ελευθερία Μυτιλιού (φωνή) και Βαγγέλη Σφυρή (κιθάρα και φωνή) και Νίκο Κουθούρη (βιολί).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass