Βραβεύτηκαν για τη στήριξη του «Εργαστηρίου Ζωής»

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, η βουλευτής ΚΙΝΑΛ Λάρισας Λίτσα Λιακούλη και ο σκηνοθέτης Κ. Λαμπρούλης -Πλούσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση χθες στον υπαίθριο χώρο του νεοκλασικού κτιρίου στην οδό Μανωλάκη

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2022 14:20

Με το σύνθημα «μαζί» που εκφράζει τόσο την αρχή της δημιουργίας του, τα πρώτα βήματά του, την πορεία του και τους στόχους που υπηρετεί, το «Εργαστήρι Ζωής», του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας του ΟΚΑΝΑ, ένα πρότυπο εγχείρημα διεθνώς βραβευμένο για την επιτυχία του,

πραγματοποίησε χθες πλούσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στον υπαίθριο χώρο της στέγης του στην οδό Μανωλάκη 9-11.
Στην εκδήλωση, στην οποία κυριάρχησε το γιορτινό κλίμα των ημερών παράλληλα με δράσεις που μετέφεραν μηνύματα ελευθερίας, αγάπης, συντροφικότητας και αλληλεγγύης, βραβεύτηκαν οι άνθρωποι που πίστεψαν στο όραμά του και έβαλαν τις βάσεις της δημιουργίας του «Εργαστηρίου Ζωής» ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και η βουλευτής ΚΙΝΑΛ Λάρισας κ. Λίτσα Λιακούλη, αλλά και ο σκηνοθέτης Κώστας Λαμπρούλης, που στήριξε με τη δουλειά του την προσπάθεια του Εργαστηρίου να κατακτήσει πανελλήνια και διεθνή διάκριση.
«Το «Εργαστήρι Ζωής» δημιουργήθηκε από τη βάση της κοινωνίας και γι’ αυτό πέτυχε και συνεχίζει να πετυχαίνει τους στόχους του…» δήλωσε ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός σε χαιρετισμό του, σημειώνοντας ότι νιώθει περήφανος για τη μοναδικότητά του.
Αντίστοιχα και η κ. Λίτσα Λιακούλη, επίτιμη πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας, αναφέρθηκε στη σημασία της λειτουργίας του, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Ήταν τόσο δυνατή η αλήθεια η οποία κουβαλούσε, που έγινε πραγματικότητα και πέτυχε. Το όραμά του υιοθετήθηκε από πολλούς, από άτομα διαφορετικών πολιτικών ιδεολογιών, που συνεργάστηκαν για έναν κοινό στόχο…».
«Το βραβείο ανήκει σε όλους όσοι καθημερινά αγωνίζονται για το Εργαστήρι Ζωής» ανέφερε ο σκηνοθέτης Κ. Λαμπρούλης, τονίζοντας πως θα είναι πάντα δίπλα τους.
Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ Λάρισας Βασίλης Πινακάς, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. αντιδήμαρχος Δημήτρης Δεληγιάννης, η επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Ειρήνη Κουφάκη, ενώ συντόνιζε το στέλεχος του Κέντρου Γεωργία Ζαβράκα.
* Με το μήνυμα «Χριστούγεννα Μαζί», στο πλαίσιο της εκδήλωσης παιδιά των τμημάτων χορού και της χορωδίας του «Εργαστηρίου Ζωής» παρουσίασαν χορευτικά και θεατρικά δρώμενα.
Παράλληλα, στον εσωτερικό χώρο του Κέντρου Πρόληψης, πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια εικαστικών, όπου μικροί και μεγάλοι δημιούργησαν χριστουγεννιάτικα στολίδια.
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass