Μαθητές του 11ου Δημοτικού στο Γηροκομείο

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2014 20:16 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:54

Δύο πίνακες ζωγραφικής, που ήταν δικά τους έργα, προσέφεραν οι μαθητές της ΣΤ' τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας. Οι μαθητές επισκέφθηκαν το ίδρυμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ηλικιωμένων, ως ένδειξη της ευαισθησίας και του σεβασμού τους απέναντι στην Τρίτη ηλικία. Τους πίνακες, τους δημιούργησαν στο πλαίσιο ενός περιβαλλοντικού και πολιτιστικού προγράμματος με θέμα «Η ζωή στη θάλασσα», που παρουσιάστηκε στο «Χατζηγιάννειο» με τεράστια επιτυχία. Τους μαθητές συνόδευαν ο δάσκαλός τους κ. Κατσιγιάννης Κωνσταντίνος η διευθύντρια του σχολείου κ. Παπαδοπούλου Σοφία και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μιχαλάκη Φωτεινή

Η διευθύντρια του σχολείου αρχικά ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και την άμεση ανταπόκριση τον διευθυντή του Γηροκομείου κ Τσούμα, το προσωπικό και όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες που στηρίζουν τους ηλικιωμένους. Στη συνέχεια ανέφερε πως στη σύγχρονη εποχή οι ηλικιωμένοι παίζουν έναν ολοένα σημαντικότερο ρόλο, μέσω του εθελοντικού έργου τους, της μετάδοσης των εμπειριών και των γνώσεων τους, της βοήθειας που δίνουν στα παιδιά τους, αναλαμβάνοντας να φροντίζουν τα εγγόνια τους, αλλά και της αυξανόμενης συμμετοχής τους στην αγορά εργασίας. Αυτού του είδους η συμβολή των ηλικιωμένων στη σύγχρονη κοινωνία μπορεί να εξασφαλισθεί μόνον εάν οι ηλικιωμένοι διατηρούν ένα ικανοποιητικό επίπεδο υγείας και μια καλή ποιότητα ζωής, κατέληξε η διευθύντρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass