Νέα Σειρά Workshop για Παιδιά 13-17 ετών

ΣΤΟ JOIST

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2022 19:50

Νέα διαστημική αποστολή ξεκινά και προσκαλούμε παιδιά από 13 έως 17 ετών στη σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων που θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, 17:00 - 19:00, από 18 Οκτωβρίου έως 13 Δεκεμβρίου 2022 στο Πάρκο Καινοτομίας «JOIST» στη Λάρισα.


Η σειρά workshop «Διαστημική Περιπέτεια: Φτιάχνω το Δικό μου VR Game» προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν την τεχνολογία της Εικονικής Πραγματικότητας και να γίνουν μικροί προγραμματιστές παιχνιδιών για συσκευές VR, ξεκινώντας από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίηση. Τα παιδιά μαθαίνουν, συνεργάζονται, σχεδιάζουν και αναπτύσσουν το δικό τους VR παιχνίδι με θέμα το διάστημα, την καλοσύνη και τον αλτρουισμό, με στόχο να βρουν το μυστικό κλειδί που είναι χαμένο στο σύμπαν και «ανοίγει» τις καρδιές όλων των ανθρώπων. Η διαστημική περιπέτεια που θα λάβει χώρα στο Πάρκο Καινοτομίας καλλιεργεί την κριτική σκέψη, προάγει την ομαδικότητα και ενισχύει την πρόθεση των παιδιών να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.
Μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών εργαστηρίων θα πραγματοποιηθεί έκθεση και παρουσίαση των VR παιχνιδιών που ανέπτυξαν τα παιδιά στον χώρο του «JOIST», με καλεσμένους γονείς και φίλους.
Μάθετε περισσότερα για τη σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων και κλείστε θέση για το παιδί σας στο: https://joistpark.eu/ekdiloseis/diastimiki-peripeteia-ftiaxnw-to-diko-mou-vr-game/.
Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις συμμετοχές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2410-234.422 ή μέσω email στο info@joistpark.eu.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass