Σύγχρονη και πνευματική η νέα ιστοσελίδα του Αγίου Νικολάου

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2022 15:39

Τον δικό του ενοριακό διαδικτυακό χώρο απέκτησε ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου Λαρίσης με στόχο να προσπαθήσει να αναπτύξει ποικίλες δράσεις κοινωνικού, και κυρίως πνευματικού χαρακτήρα, με μοναδικό σκοπό «τον στηριγμό στο πνεύμα και ήθος της

Ορθόδοξης Εκκλησίας μας και την καλλιέργεια συμπνευματισμού και εν Χριστώ κοινωνίας μεταξύ των μελών της».
Σύμφωνα με τον π. Ιγνάτιο Μουρτζανό «στην εποχή του διαδικτυακού διαλόγου και της ταχίστης μεταδόσεως και ανταλλαγής πληροφοριών, απόψεων και ιδεών διά του κυβερνοχώρου, η επίσημη ιστοσελίδα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, με την ευλογία του σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Ιερωνύμου, επιθυμεί να καταθέσει εποικοδομητικά στη διαδικτυακή κοινότητα την ορθόδοξη μαρτυρία της. Η ζωή μας σε αυτόν τον κόσμο μοιάζει με απρόβλεπτη πορεία μέσα σε έναν συνήθως τρικυμισμένο ωκεανό. Αυτό ζούμε ιδιαίτερα στις μέρες μας. Και δεν εννοούμε βέβαια μόνο την πολιτική, κοινωνική και οικονομική αναταραχή, που χαρακτηρίζει τον τόπο μας και όλον τον κόσμο, όσο τη βαθύτατη πνευματική κρίση, που δυστυχώς το μέγεθός της ακόμη δεν έχουμε αντιληφθεί. Θύματα αυτής της καταστάσεως είναι η ιστορία μας, η ως έθνους πορεία μας και κυρίως οι νέοι μας. Η μόνη απάντηση στα αδιέξοδα, η μόνη ελπίδα για φως και ζωή, είναι ο λόγος του Θεού, ο ευλογημένος νόμος Του, το άγιο θέλημά Του, η χάρις και αλήθειά Του, η διδασκαλία, παράδοση και ζωή της Εκκλησίας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass