Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2022 10:15

Αγιασμός αύριο για το νέο δικαστικό έτος


Ο αγιασμός με αφορμή το νέο δικαστικό έτος θα τελεσθεί αύριο Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στον 3ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας.

 

Εκδήλωση εκπαιδευτικών Αγγλικής γλώσσας

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Λάρισας διοργανώνει σήμερα στις 6 μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη – Μουσείο Γ. Κατσίγρα την εναρκτήρια εκδήλωσή του για τη σχολική χρονιά 2022-2023.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στη μόνιμη συλλογή του Μουσείου. Μετά την ξενάγηση θα ακολουθήσει η ετήσια συνέλευση του Συλλόγου στον χώρο του καφέ της Πινακοθήκης. Η πρόεδρος του Συλλόγου και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ενημερώσουν σχετικά τα πεπραγμένα του Συλλόγου και τις μελλοντικές δράσεις του. Οι παριστάμενες και παριστάμενοι θα μπορέσουν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους στον Σύλλογο, αλλά και να συναντηθούν με συναδέλφους και να συμμετέχουν με δικές τους προτάσεις και ιδέες.

 

Ημερίδα για τις τοπικές κοινότητες στη Βερδικούσια
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Τοπικές κοινότητες, πολιτισμοί και οικονομία στην περιοχή της Ελασσόνας (2019-2021)» πορίσματα έρευνας-μια πρώτη κατάθεση, διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σήμερα στις 7 μ.μ., στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Βερδικούσιας.
Στην ημερίδα θα μιλήσουν ο Ευάγγελος Αυδίκος με θέμα «Ιχνηλατώντας την έρευνα στην Ελασσόνα», ο Γιώργος Κούζας για την πολυτοπική εθνογραφία στον Δήμο Ελασσόνας 2019-2021, ο Θωμάς Λιόλιος για τη χαρτογράφηση της έρευνας και επισημάνσεις, η Νέλλη Βλαστού με θέμα «Νέες και εργασία στο πλαίσιο της παραδοσιακής ελληνικής κοινότητας και του σύγχρονου μετασχηματισμού της, η Φανή Καλοκαιρινού για την τεκμηρίωση της συλλογής ΑΕΜΑ, τη μουσειολογική μελέτη και την εφαρμογή της, ο Γιώργος Νακούλας και η Ελευθερία Κοκκίνου με θέμα «Η επαφή με τα αντικείμενα του ΑΕΜΑ και η διαδικασία καταγραφής τους» και ο Π. Καρόπουλος για το πρωτότυπο λογισμικό και την καταχώριση πληροφοριών σε σημεία ενδιαφέροντος.

Στειρώσεις αδέσποτων στη Λάρισα
Το διάστημα από 31 Οκτώβρη έως και 7 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν μαζικές στειρώσεις αδέσποτων ζώων του Δήμου Λαρισαίων. Φιλοζωικό σωματείο της Λάρισας, καλεί τους πολίτες να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο του Δήμου: 2413-500.400, για να κλείσουν ραντεβού, για τα αδέσποτα που φροντίζουν.

Διακοπή νερού σήμερα στη Φιλιππούπολη
Διακοπή υδροδότησης στη συνοικία της Φιλιππούπολης και συγκεκριμένα στην οδό Αγνώστου Στρατιώτη (από Παπαζαχαρίου έως Λαγού), θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, τις ώρες 9:00 έως 12:00, λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΛ στο δίκτυο ύδρευσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass