Στον Δήμο Κιλελέρ κυβερνητικά στελέχη

ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΠΙΝ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2022 15:10
Από την επίσκεψη της γ.γ. Αγροτικής Ανάπτυξης Χριστιάνα Καλογήρου  και της γ.γ. Δημόσιας Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη Από την επίσκεψη της γ.γ. Αγροτικής Ανάπτυξης Χριστιάνα Καλογήρου και της γ.γ. Δημόσιας Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη

Στο Δημαρχείο Κιλελέρ στη Νίκαια πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη η γ.γ. Αγροτικής Ανάπτυξης Χριστιάνα Καλογήρου όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και με αντιδημάρχους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος, αφού τόνισε ότι ο Δήμος Κιλελέρ είναι ο μεγαλύτερος σε καλλιεργήσιμη έκταση αγροτικός Δήμος της χώρας, αναφέρθηκε στα αγροτικά έργα που σχεδιάζει και θα υλοποιήσει άμεσα ο Δήμος όπως το έργο του εμπλουτισμού του υπόγειου υδροφορέα και της αγροτικής οδοποιίας. Αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής λόγω των διεθνών εξελίξεων, αλλά και των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν συχνά την περιοχή.
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς τομέα Απ. Μπίλλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σ. Νταφόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αν. Ρεντζιάς, Β. Χλιάπη - Γκουνιαρούδη και Αλ. Χονδρονάσιος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Αγροτικής Πολιτικής Ι. Κουκούτσης, ο Γ. Κωνστάντος υπεύθυνος του Τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΟΔΕ Λάρισας και η Χ. Κοντογιάννη στέλεχος της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Νίκαιας (ΠΠΙΝ) επισκέφθηκε η γ.γ. Δημόσιας Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη λειτουργία του ΠΠΙΝ από τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη και να καταγράψει τα αιτήματα που επιδόθηκαν από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κιλελέρ Κώστα Χατζηκωνσταντίνου. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Ηλ. Τσιαούσης υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ, η Δ. Νάτσινα αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, ο Β. Πινακάς αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας, ο Απ. Κομνός διευθυντής ΜΕΘ Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα Υγείας, ο Κ. Καλαμπάκας περιφερειακός σύμβουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ Σ. Νταφόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αν. Ρεντζιάς, Κ. Φιλιππούλης, Αχ. Χατζούλης και Β. Χλιάπη - Γκουνιαρούδη, ο σύμβουλος της ΤΚ Νίκαιας Γ. Ψαρούλης και η γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Λάρισας Αγ. Γκουνιαρούδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass