Αναγνώριση του έργου των αιμοδοτών Φαλάνης

ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2022 15:45

Για την προσφορά του και τον διαρκή αγώνα που δίνει για τον συνάνθρωπο, ξεχώρισε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης.


Η πρόεδρός του, Ειρήνη Μάνη, μίλησε από καρδιάς στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΠΟΣΑΕΑ) και περιέγραψε τα συναισθήματα και τις αγωνίες που βιώνει εδώ και 16 χρόνια με τον συνοδοιπόρο της, τη δεύτερη οικογένειά της όπως αποκάλεσε, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης.
Εξομολογήθηκε πως μαζί με όλους τους κατοίκους της Φαλάνης κατάφεραν αυτό που προσεύχονταν από την αρχή. Να αποτελεί... πηγή ζωής αυτός ο Σύλλογος που πίστεψε και κέρδισε μια μοναδική πρωτιά.... Να είναι πρώτος στον Νομό Λάρισας πληθυσμιακά τόσο σε εθελοντές αιμοδότες όσο και σε προσφερόμενο αίμα....
Η Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Π.Ο.Σ.Ε.Α. πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα στην αίθουσα τελετών του Υπ. Υγείας το περασμένο Σάββατο, όπου έδωσαν το «παρών» αντιπρόσωποι των Συλλόγων μελών. Τις εργασίες της χαιρέτισαν ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς, ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) Παναγιώτης Κατσίβελας, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και τομεάρχης Υγείας Γιώργος Φραγγίδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς Κατερίνα Φραγγίδου και ο σεβ. Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass