Μια ξεχωριστή μέρα για παιδιά με αναπηρία

ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ...

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2022 15:09

Στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας διαβιούν ΑμεΑ κάθε ηλικίας και κάθε αναπηρίας.


Κάποια από αυτά τα παιδιά δεν έχουν δει ποτέ τη θάλασσα, δεν έχουν παίξει ποτέ με το κύμα, δεν έχουν γευτεί ποτέ την αλμύρα της, δεν έχουν ξαπλώσει ποτέ στην άμμο...
Για αυτά τα παιδιά, αλλά και για πολλά άλλα, φέτος και για πρώτη φορά το Γενικό Επιτελείο της Αεροπορίας, με πρωτοβουλία του αρχηγού κ. Θ. Μπουρολιά και του υπαρχηγού κ. Δ. Γρηγοριάδη, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και την υφυπουργό, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά και τους πρόεδρους των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής και Θεσσαλίας, κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πράξη! Τα παιδιά απόλαυσαν τη θάλασσα, τον ήλιο, πεντανόστιμα εδέσματα και τη μοναδικά ζεστή φιλοξενία από τον διοικητή κ. Στρατή Αθανάσιο και όλο το προσωπικό του θέρετρου στο Ζούμπερι, όπου και φιλοξενήθηκαν.
Οι ανάγκες των ΑμεΑ κατά περιόδους είναι διαφορετικές και αυτό μας καθιστά άγρυπνους φρουρούς των «θέλω» τους. Αλληλέγγυοι φορείς και απλοί πολίτες αφουγκράζονται τις ανησυχίες μας και συμπορεύονται.  Αυτό είναι και το μήνυμα που τα παιδιά μας και εμείς θέλουμε να στείλουμε σε όλους όσοι αγαπούν τον Άνθρωπο, τον Άνθρωπο με Αναπηρία, τον Άνθρωπο που αγαπά τη ζωή και παλεύει καθημερινά για αυτήν.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass