ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στα... θρανία οι δημόσιοι υπάλληλοι

* Ενημερώθηκαν οι συνδικαλιστές χθες στη Λάρισα

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2014 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:24

 

Του Δημήτρη Βάλλα

Στα... θρανία με στόχο την εκπαίδευση τους μέσω ειδικών σεμιναρίων ώστε να μπορούν να ελίσσονται ευκολότερα στους χώρους εργασίας τους, να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, αλλά και να εξυπηρετούν καλύτερα τον πολίτη, καλούνται να βρεθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι του νομού, αλλά και όλης της Θεσσαλίας στο πλαίσιο ειδικών σεμιναρίων που ξεκινά η ΑΔΕΔΥ μέσω του Ινστιτούτου της «Κοινωνικό Πολύκεντρο».

Χθες βράδυ, με στόχο την ενημέρωση για τα εκπαιδευτικά αυτά προγράμματα, διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» περιφερειακή ενημερωτική εκδήλωση με τη συμμετοχή συνδικαλιστικών στελεχών και δημοσίων υπαλλήλων και από τους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας.

Μιλώντας στην «Ε» ο πρόεδρος του Κοινωνικού Πολύκεντρου κ. Θεόδωρος Χρονόπουλος που με τον γ.γ. κ. Βασίλη Παληγιάννη βρισκόταν χθες στη Λάρισα, επισήμανε ότι τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και θα διαρκέσουν μέχρι τον Ιούνιο.

«Τα προγράμματα αυτά θα μας πει ο κ. Χρονόπουλος, στοχεύουν στο να ενισχύσουν τις ικανότητες και τις δεξιότητες των Δημοσίων Υπαλλήλων για να ανταποκριθούν σε ένα πολυσύνθετο περιβάλλον που και η τεχνολογία και οι κοινωνικές ανάγκες έχουν διαμορφώσει.

Πρόκειται για στοχευμένα προγράμματα που δίνουν συγκεκριμένες δεξιότητες και για τον επαγγελματικό τους χώρο, αλλά και για την ίδια την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τον πολίτη, αλλά και για το ίδιο το άτομο.

Θέλουμε δηλαδή με αυτόν τον τρόπο ο συνάδελφος να επιτυγχάνει με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους που η ίδια η υπηρεσία οφείλει να θέτει, για να αισθάνεται και ικανοποιημένος από τη δουλειά του, αλλά να είναι ικανοποιημένο και το κοινωνικό σύνολο από την ίδια την αποτελεσματικότητα που επιζητούμε να αποκτήσει η Δημόσια Διοίκηση».

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Όπως ανακοινώθηκε στην ενημέρωση που επακολούθησε τα επιμορφωτικά προγράμματα που έχουν προκηρυχθεί από το Κοινωνικό Πολύκεντρο θα επεξεργαστούν τις παρακάτω θεματικές ενότητες ανά πόλη:

* «Ζητήματα διακρίσεων και ετερότητας στην εργασία» (1 τμήμα στην Καρδίτσα)

* «Ικανότητα διαχείρισης συγκρούσεων στο χώρο εργασίας» (3 τμήματα: 2 στον Βόλο και 1 στα Τρίκαλα)

* «Εκπαίδευση δημοσίων υπαλλήλων για ανάπτυξη συνεργατικότητας με εφαρμογή εξειδικευμένων ανά ομάδα στόχο δεξιοτήτων πληροφορικής και επικοινωνιών» (1 τμήμα στη Λάρισα)

* «Διοικητικές & οργανωτικές ικανότητες» (1 τμήμα στη Λάρισα).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναπτύχθηκε διάλογος για την αναγκαιότητα της διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των δημοσίων υπαλλήλων, για τους σκοπούς των προγραμμάτων ως προς την εξυπηρέτηση του πολίτη και καθορίστηκαν οι διαδικασίες ώστε η ενημέρωση να φτάσει σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους της περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass