ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ --------------------

«Λεβέντης είσαι μάτια μου…»

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2014 15:37 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:17

 

«Λεβέντης είσαι μάτια μου…», όπως τον χαρακτήρισε ανάμεσα στα τόσα άλλα, σε έναν εκ καρδίας αποχαιρετισμό, που τάραξε τα συναισθήματα όλων των παραβρισκόμενων, φίλος και συνάδελφος του,χιλιάδες κόσμου συνοδεύουν αυτή την ώρα στην  τελευταία του κατοικία τον 33χρονο αρχιπυροσβέστη  Ματθαίο Νίκ. Μάντζιο. Όπως αρμόζει σε ήρωες, με γλέντι, με κλαρίνο και λαούτο, πετά στους ουρανούς ο ηρωικός πυροσβέστης.   

 

 

Ο άτυχος Λαρισαίος που θυσιάστηκε εν ώρα καθήκοντος, που έχασε τη ζωή του, στην προσπάθειά του να σώσει 44χρονη γυναίκα που εγκλωβίσθηκε σε πολυκατοικία μετά από πυρκαγιά.   

 

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέσθηκε το απόγευμα στον ιερό ναό Αγ. Γεωργίου εξ Ιωαννίνων, στα Ηπειρώτικα Λάρισας.   

 

Με αφορμή το θάνατο του Λαρισαίου πυροσβέστη, η Ενωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως «για μία ακόμη φορά η οικογένεια του Πυροσβεστικού Σώματος θρηνεί.  Κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στο Παλαιό. Φάληρο, ο Λαρισαίος συνάδελφός μας Μάντζιος Ματθαίος, έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος , αφού πρώτα κατάφερε να σώσει μία ανθρώπινη ζωή, αψηφώντας κάθε κίνδυνο. Ο ηρωισμός και η αυτοθυσία του συγκλόνισε όχι μόνο τους συναδέλφους του αλλά και ολόκληρο το Πανελλήνιο. Για εμάς του Πυροσβέστες θα είναι για πάντα ο ΗΡΩΑΣ μας… Η Ε.Υ.Π.Σ.Π. Θεσσαλίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος  Καλό ταξίδι συνάδελφε…» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass