«Αγκαλιά αγάπης» για 300 οικογένειες

ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΙΚΑΕΛ, «PFS ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ FOOD SERVICE», «ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ OPORELLO S.A.», «ΚΤΗΜΑ Δ. ΜΙΓΑΣ» ΚΑΙ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Δημοσίευση: 20 Απρ 2022 15:19

Με το σύνθημα «Κανείς Λαρισαίος χωρίς Πασχαλινό τραπέζι» επιχειρήσεις της Λάρισας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ιδιοκτήτων Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Λάρισας και την εφημερίδα «Ελευθερία», ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια μεγάλη αγκαλιά

αλληλεγγύης με στόχο να προσφέρουν ένα Πασχαλινό γεύμα αγάπης σε 300 οικογένειες, σε περισσότερα από 1000 άτομα!
Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια που γεννήθηκε μέσα από μια ιδέα του ΣΙΚΑΕΛ και της εφημερίδας «Ελευθερία», την οποία αγκάλιασαν και έκαναν πράξη οι εταιρείες PFS Παπαγεωργίου Food Service, Λαμπρούλης Oporello s.a. και Κτήμα Δ. Μίγας, εκφράζοντας έμπρακτα το ουσιαστικό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς την τοπική κοινωνία.
Πεποίθηση των εταιρειών που στηρίζουν τη δράση είναι ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της Λάρισας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το κοινωνικό σύνολο της πόλης. Σε αυτό το πλαίσιο η ανταπόδοση αποτελεί πρώτιστο μέλημα και ευθύνη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και ειδικά κατά τις άγιες ημέρες του Πάσχα που το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης συμβολίζει τη χαρά και την ελπίδα.
Τα δέματα αγάπης που θα προσφερθούν για τις ημέρες του Πάσχα περιλαμβάνουν πέντε κιλά κρεάτων, ένα τελάρο με φρούτα, ένα μπουκάλι κρασί, καθώς και αναψυκτικά και σοκολάτες για τα παιδιά.
Οι «αγκαλιές αγάπης» θα διανεμηθούν με φορτηγά των εταιρειών τη Μ. Πέμπτη σε ενορίες της Λάρισας από όπου στη συνέχεια μέσω των συσσιτίων των Ιερών Ναών θα μοιραστούν σε 300 οικογένειες, γεμίζοντας το γιορτινό τραπέζι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιχειρήσεις που στηρίζουν τη δράση, διπλασίασαν τις αρχικές ποσότητες που είχαν υπολογιστεί προκειμένου να προκύψει ένας πραγματικά ικανός αριθμός γευμάτων για οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, κάνοντας την αλληλεγγύη πράξη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass