ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ

«Όσο υπάρχει, θα είμαστε ΔΗΜΑΡ!»

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2014 10:50 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:14

 «Όσο υπάρχει ΔΗΜΑΡ, θα είμαστε ΔΗΜΑΡ!». Κάτι τέτοιο, θα μπορούσε να βγάλει κανείς ως συμπέρασμα, από την προσυνεδριακή εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ, παρουσία του πρόεδρου Φώτη Κουβέλη, το βράδυ της Πέμπτης στη Λάρισα. Η Λάρισα, δεν έχει βασικές διαφοροποιήσεις από τις θέσεις του κόμματος και των οργάνων του, αν και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, που όμως εκφράζονται στις συζητήσεις που γίνονται και μέχρις εκεί.

Με αρχικά βαρύ κλίμα, από τα τελευταία γεγονότα και την αποχώρηση Σπύρου Λυκούδη και των συν αυτώ, αλλά και περιορισμένη προσέλευση μελών και φίλων, ξεκίνησε η εκδήλωση. Μια απογοήτευση, η οποία όμως στη συνέχεια, διασκεδάστηκε και όπως έλεγαν στελέχη, ήρθαν όλοι εκείνοι που έρχονταν από την εποχή του εκλογικού ποσοστού 6, 3%. Δεν έλειπαν από τους «βασικούς». Είχε προηγηθεί, η αποστολή δύο επιστολών της νομαρχιακής με προτάσεις για καλύτερη συμμετοχή στο συνέδριο και την αλλαγή του καταστατικού. Η απογοήτευση που υπήρξε αφορούσε, όπως έλεγαν στελέχη, το ότι μετά από 40 χρόνια, έφυγαν κάποιοι παλιοί φίλοι και συνεργάτες. Επαναλάμβαναν όμως ότι ισχύουν τα λόγια του προέδρου, ότι ο καθένας θα κριθεί από τη συμπεριφορά του. «Θεωρώ ότι μέτρο των ενεργειών μας είναι πάντοτε οι αξίες μας. Ο καθένας κρίνεται από τις αξίες που έχει και εκφράζει. Τους καλέσαμε να έρθουν στο συνέδριο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος επίλυσης των πολιτικών διαφωνιών στα δημοκρατικά κόμματα». Ειπώθηκε χαρακτηριστικά ότι τον καθένα τον προσδιορίζει η στάση ζωής, ότι πρέπει να υπάρχει ηθική και αξίες και όποιος θέλει να φύγει, να υπολογίζει και τους παλιούς συντρόφους.

Απορία εκφράστηκε για τον χρόνο της αποχώρησης των συντρόφων, λίγες ημέρες πριν από το 3ο συνέδριο του κόμματος, από 2- 5 Οκτωβρίου. Εκεί λοιπόν, εκτιμούν στελέχη, θα μπορούσαν να εκφραστούν όλες οι διαφορετικές απόψεις και ανάλογα με την εξέλιξη, ας αποφάσιζαν τι θα κάνουν, οι έχοντες διαφορετική θέση. «Για να διατηρηθούμε ως οντότητα θα πρέπει να γίνουν ανατροπές στο συνέδριο» είπε ο βουλευτής Θωμάς Ψύρρας, που χαρακτήρισε το συνέδριο ως «πολύ δύσκολο» και ότι «χρειάζεται να οραματιζόμαστε, για το που, πως, τι…»

Όπως έγινε γνωστό, από τη Λάρισα πρόκειται να συμμετάσχουν στο συνέδριο, περίπου 15 μέλη.

Ε. ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass