Ανοιξη ...με δόντια!

ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΚΥΜΑ ΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΙΑΚΑΔΑ ΜΕ 18º ΚΕΛΣΙΟΥ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2022 15:00

Επιδείνωση των καιρικών φαινομένων ξεκίνησε από χθες στην περιοχή μας,

με βασικό χαρακτηριστικό το ψύχος, ενώ αναμένονται χιόνια στα ορεινά και χιονόνερο, με βροχές στα πεδινά και ισχυροί άνεμοι έως και 7 μποφόρ στα παραθαλάσσια του νομού Λάρισας.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΜΥ Παναγιώτη Σκριμιζέα, η κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη 22 Μαρτίου, καθώς από την Τετάρτη 23 Μαρτίου έρχεται ανοιξιάτικος καιρός, με θερμοκρασίες που θα ανέλθουν ακόμη και στους 18 βαθμούς Κελσίου!
Όσον αφορά την ημέρα της Εθνικής Επετείου, 25η Μαρτίου, στη Λάρισα προβλέπεται λιακάδα με 17 έως και 18 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικότερα ο κ. Σκριμιζέας, αναφέρει στην «Ε»: «Από χθες η Λάρισα δέχεται ένα κύμα ψύχους, με ισχυρούς ανέμους, που θα διατηρηθεί μέχρι και την Τρίτη 22 Μαρτίου.
Στα 7 μποφόρ θα πνέουν οι νοτιοανατολικοί άνεμοι στα παραθαλάσσια μέρη του νομού Λάρισας, όλο αυτό το διάστημα. Το Σαββατοκύριακο η ελάχιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 0 βαθμούς Κελσίου και η μέγιστη τους 7 βαθμούς. Στη διάρκειά του εμφανίζονται χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και χιονόνερο με βροχές στα πεδινά. Τα φαινόμενα αυτά θα είναι λίγα και τοπικά.  Η Δευτέρα 21η Μαρτίου, θα ξημερώσει με αρνητική θερμοκρασία και το κρύο θα είναι πιο αισθητό. Από την Τρίτη 22 Μαρτίου αναμένεται ένταση των φαινομένων, με χιόνια στα ορεινά και στα ημιορεινά, καθώς και χιονόνερο με βροχές στις υπόλοιπες περιοχές. Την Τετάρτη 23 Μαρτίου αλλάζει άρδην το τοπίο! Αν και με κρύο η Λάρισα θα έχει λιακάδα και σταδιακά προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενές μέρες, με αποκορύφωμα την Παρασκευή 25 Μαρτίου και το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαρτίου, που θα αγγίξει τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass