ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Απεργία-αποχή για την αξιολόγηση στο δημόσιο

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2014 23:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:09

Η συμμετοχή των μελών του Συλλόγου στην απεργία-αποχή που έχει προκηρυχτεί από την ΑΔΕΔΥ αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία στην έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, σε σύνδεση με την Καρδίτσα και το Βόλο μέσω skype, η οποία πραγματοποιήθηκε προχθές Τρίτη. 

Θέμα της συνέλευσης ήταν η τροποποίηση του Νόμου 4250/2014 που αφορά την αξιολόγηση και η απεργία - αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, ενώ η απόφαση για αποχή αφορά όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την αξιολόγηση στο Δημόσιο, σε όλα τα επίπεδα, από τις 30 Αυγούστου και μέχρι τη λήξη της διαδικασίας αξιολόγησης. Η απόφαση αφορά, μεταξύ άλλων: απεργία-αποχή από τη σύνταξη και υποβολή εκθέσεων αυτοαξιολόγησης, από τη σύνταξη και υποβολή εισηγήσεων και εκθέσεων αξιολόγησης, από τη συμμετοχή σε Ειδικές Επιτροπές Αξιολόγησης, καθώς και «οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, που συνάπτεται με τη διαδικασία αυτή».

 Επίσης στην έκτακτη συνέλευση αποφασίστηκε η συλλογή υπογραφών σε κείμενο, στο οποίο θα δηλώνεται η αποχή από την αξιολόγηση βάση της νόμιμης απεργίας-αποχής της ΑΔΕΔΥ και η αντίθεση των υπαλλήλων στην επιβολή ποσοστώσεων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Θεωρώντας ότι η θεσμοθέτηση ποσοστώσεων στις βαθμολογίες των αξιολογούμενων υπαλλήλων είναι άδικη, προσβλητική και απαράδεκτη, ζητούμε την απόσυρση των επίμαχων διατάξεων και την θεσμοθέτηση μιας διαδικασίας αξιολόγησης σύγχρονης, αντικειμενικής και αξιοκρατικής, που θα διασφαλίζει ταυτόχρονα την ορθή και ομοιόμορφη εφαρμογή της σε όλες τις υπηρεσίες και φορείς».

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass