«Κανένας Ελληνας στρατιωτικός σε αποστολή εκτός συνόρων»

ΖΗΤΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2022 15:26

Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας (μέλος ΕΕΔΥΕ) καταδικάζει την απόφαση της ελληνικής Κυβέρνησης να αποστείλει με C-130 πολεμικό υλικό στην Ουκρανία και σημειώνει: «Η κίνηση αυτή αποτελεί ένα ακόμα βήμα στην ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας

στην ιμπεριαλιστική σύγκρουση που μαίνεται στην Ουκρανία. Η κυβέρνηση της ΝΔ επιδιώκοντας να παίξει τον ρόλο του καλού μαθητή για τα συμφέροντα των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στην αντιπαράθεσή τους με τη Ρωσία, θέτει τον λαό μας σε τεράστιους κινδύνους. Οι ευθύνες της είναι εγκληματικές!
Μέσω των ευρωατλαντικών βάσεων και υποδομών η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε απέραντη βάση πολεμικής εφόρμησης, με το λαό μας να στοχοποιείται.
Ως εδώ! Η χώρα μας να μην γίνει πεδίο βολής για τα ΑμερικανοΝΑΤΟϊκά συμφέροντα! Ο λαός μας να μην γίνει στόχος αντιποίνων! Οι λαοί δεν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στον έναν ή στον άλλον ιμπεριαλιστή! Έχουμε αντικειμενικό συμφέρον να δυναμώσει η κοινή πάλη, η διεθνιστική αλληλεγγύη, ώστε κάθε λαός να γίνει κυρίαρχος στον τόπο του!
Απαιτούμε να σταματήσει τώρα ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία! Η Κυβέρνηση να πάρει πίσω την απόφαση αποστολής πολεμικού υλικού στην Ουκρανία! Απεμπλοκή τώρα της Ελλάδας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να κλείσουν οι ευρωατλαντικές βάσεις και υποδομές! Καμιά διευκόλυνση από ελληνικό έδαφος για τις ΑμερικανοΝΑΤΟϊκές επιχειρήσεις στην Ουκρανία! Κανένας φαντάρος και αξιωματικός σε αποστολή εκτός συνόρων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass