Παίρνει σειρά ο «Πυθαγόρας»

Θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου από τη Μαθηματική Εταιρεία

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2022 15:45

Η πολυεπίπεδη δραστηριότητα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συνεχίζεται με συστηματική οργάνωση, επιμερισμό δυνάμεων και ρόλων, καθώς και με ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης που αγκαλιάζει όλο τον μαθητικό πληθυσμό σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο.


Έτσι μετά την επιτυχή διοργάνωση της Εθνικής Μαθηματικής Ολυμπιάδας, -αναφέρει ανακοίνωση της ΕΜΕ- σειρά παίρνει ο νέος μεγάλος και ιδιαίτερα δημοφιλής διαγωνισμός, κυρίως στους μαθητές του Δημοτικού, με την επωνυμία «Πυθαγόρας».
Ο διαγωνισμός αυτός θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου και ένα επιτελείο επίλεκτων στελεχών της ΕΜΕ κινητοποιεί εκπαιδευτικούς και μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων, επιδιώκοντας τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.
Επικεφαλής της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας έχει οριστεί από την ΕΜΕ ο α' αντιπρόεδρος του τοπικού Παραρτήματος κ. Χρήστος Αγορίτσας, συνεπικουρούμενος από τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διαγωνισμών, κ. Νίκο Βαλώζο.
Τα δύο στελέχη της διοίκησης της ΕΜΕ Λάρισας συναντήθηκαν με τη διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κ. Κ. Καραγιώργου (φωτ.) και συνεργάστηκαν για βασικά οργανωτικά ζητήματα που αφορούν τον διαγωνισμό. Οι εγγραφές των μαθητών/-τριών συνεχίζονται μέχρι τις 8-3-2022 και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθύνονται στο τοπικό Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, με mail στο:
emelarissas@gmail.com.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass