Σε γιορτινό κλίμα η πίτα της ΝΔ Λάρισας

Ηλ. Σουφλιάς: Σχεδιάζουμε 2 σημαντικές εκδηλώσεις στη Λάρισα κι από μία στις έδρες των ΔΗΜΤΟ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2022 15:15

Με συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων, λόγω των περιορισμών για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, αλλά σε καλό και ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, η κοπή της βασιλόπιτας για τη Διοικητική Εκλογική Επιτροπή (ΔΕΕΠ) Νέας Δημοκρατίας Λάρισας.


Στην ομιλία του ο πρόεδρος Ηλίας Σουφλιάς αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της κομματικής οργάνωσης: «Ζήτησα από την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ να ενεργοποιηθούν, ώστε η ΔΑΠ ΝΔΦΚ να επανασυσταθεί και να συμμετέχει ενεργά στον χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι ΔΑΚΕ διατηρούν την αυτονομία τους, έχουν την εμπιστοσύνη μας και βεβαίως τη στήριξή μας. Κάθε δραστηριότητα οικονομικής και κοινωνικής φύσης είναι πρόκληση για εμάς ως τοπικές οργανώσεις. Θα αναδείξουμε ως ΔΕΕΠ και ως κόμμα μεγάλα θέματα, τα οποία αφορούν τον νομό και θα τα υποστηρίξουμε προς την ηγεσία, αλλά και προς τους αρμόδιους υπουργούς».
Έδειξε δε, ιδιαίτερα συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στα γαλάζια στελέχη που έφυγαν από τη ζωή, όπως οι Γιώργος Χαϊδούλης, Δημήτρης Μπάγκος και Πανωραία, Θωμάς Αγγελακόπουλος, Τάκης Μπάρκας, Μάνθος Τζιαστούδης κι άλλοι.
Τέλος, ο κ. Σουφλιάς δεσμεύθηκε ότι «μόλις λήξει ο συναγερμός και χαλαρώσουν τα μέτρα, θα γίνουν δύο μεγάλες εκδηλώσεις με προσκεκλημένους ομιλητές από την κεντρική πολιτική σκηνή, ώστε να ακούσουμε, αλλά και ταυτόχρονα να δοθεί ο λόγος σε όσο το δυνατόν περισσότερους από τα στελέχη μας να εκφραστούν και να μεταφέρουν ο καθένας την προσωπική τους αγωνία προς την Κυβέρνηση και το κόμμα. Σε συνεργασία με τις ΔΗΜΤΟ θα πραγματοποιηθούν από μία εκδήλωση στις έδρες των ΔΗΜΤΟ».
Είχαν προηγηθεί οι σύντομοι χαιρετισμοί από τους τρεις βουλευτές του κόμματος, κ.κ. Μάξ. Χαρακόπουλο, Χρ. Κέλλα, Στ. Μπίζιου και τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, ενώ το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε ο επικεφαλής Θεματικού Τομέα Πολιτισμού Χρήστος Σούλης.
Ακολούθησε ξενάγηση στη συλλογή του Διαχρονικού Μουσείου. Το φλουρί βρήκε ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος, το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα ξυλόγλυπτο αντίγραφο έργο του Αγήνωρα Αστεριάδη.

Ρεπ.: Γ. Ρούστας
Φωτ.: Β. Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass