Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2022 15:34

Πληρωμές επιδόματος θέρμανσης
Ακόμα μία «φουρνιά» δικαιούχων -εκείνοι που δεν εξοφλήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο- πληρώθηκαν προχθές. «Το Υπουργείο Οικονομικών, συνεπές προς το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει, προχώρησε στις 25 Φεβρουαρίου, σε νέα καταβολή, ύψους

50,9 εκατ. του επιδόματος θέρμανσης, σε 457.742 δικαιούχους. Πλέον, το συνολικό ποσό που έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα ανέρχεται στα 136,9 εκατ. ευρώ», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο υπ. Χρ. Σταϊκούρας. Η επόμενη πληρωμή θα είναι έως τις 29 Απριλίου, όταν θα πιστωθούν τα χρήματα σε δικαιούχους για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου 2022 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και τη 15η Απριλίου 2022. Θυμίζουμε πως ειδικά για το φυσικό αέριο θα καταχωρούνται έως την 31η Μαΐου 2022 δικαιολογητικά αγορών της περιόδου 1.10.2021 έως 31.03.2022, με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως τη 16η Μαΐου 2022 και το αντίστοιχο ποσό επιδόματος θα καταβάλλεται έως τη 15η Ιουνίου 2022.

*Κάθε Τρίτη στα Φάρσαλα η Μονάδα του ΚΕΘΕΑ
Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Δήμο Φαρσάλων, η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ έχει ξεκινήσει παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων στην περιοχή των Φαρσάλων. Η Κινητή Μονάδα επισκέπτεται την πόλη, τα Φάρσαλα, κάθε 15 ημέρες, τις ώρες 10.00- 13.00. Την τρέχουσα περίοδο, λόγω της μεγάλης διασποράς του κορονοϊού Covid-19 και λόγω των αυξημένων μέτρων για τον περιορισμό της, η Κινητή Μονάδα θα πραγματοποιεί ατομικές συναντήσεις μόνο κατόπιν ραντεβού.
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6944-916.724, 2410-555.053 (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 8.00 έως τις 16.00) για να επικοινωνήσουν με το προσωπικό. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, χωρίς λίστες αναμονής, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.

 

Συνέλευση δικαστικών επιμελητών
Πρόσκληση να προσέλθουν το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 στις 11 π.μ. στο ξενοδοχείο DIVANI PALACE LARISSA απευθύνει στα μέλη του ο Σύλλογος Δικαστικών Επιμελητών Εφετείων Λάρισας - Δυτ. Μακεδονίας. Στη Συνέλευση θα συζητηθούν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περιόδου 2021-2022 και θα γίνει ο προϋπολογισμός της νέας διαχειριστικής περιόδου 2022-2023. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί στις 26 Μαρτίου στον ίδιο χώρο και ώρα χωρίς άλλη πρόσκληση. Σημειώνεται πως με απόφαση του Δ.Σ. στη Γ.Σ. προσκαλούνται να παραστούν και όλοι οι ασκούμενοι που είναι γραμμένοι στον Σύλλογο. Στη Συνέλευση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19, στην οποία μπορούν να παρευρεθούν μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες με Πιστοποιητικό ανάρρωσης σε ισχύ.

Νέα διοίκηση εκλέγουν οι έφεδροι αξιωματικοί
Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα από τις 10 π.μ. έως 4 μ.μ. οι έφεδροι αξιωματικοί της Λάρισας για την εκλογή του νέου 9μελούς Δ.Σ. του Συνδέσμου, καθώς και των εκλεκτόρων για την ανάδειξη του Κεντρικού Δ.Σ. της Ανωτάτης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών (Α.Π.Ο.Ε.Α.).
Υποψήφιοι για το Δ.Σ. είναι οι: Αγγέλης Κωνσταντίνος, Βλάχος Γεώργιος, Γκουλιώνης Γεώργιος, Κακαρδάκος Θεόδωρος, Καρατάσιος Δημήτριος, Κατσανάκης Δημήτριος, Κεκελέκης Νικόλαος, Κουτσιαφτίκης Γεώργιος, Κουφοδήμος Νικόλαος, Μέρας Αθανάσιος, Νούλας Δημήτριος, Σπανός Βασίλειος, Φωκάς Μιχαήλ, Χαλκιάς Ευάγγελος και Τσαβδαρίδης Χαράλαμπος.
Για την Α.Π.Ο.Ε.Α. υποψήφιοι είναι οι: Γκουλιώνης Γεώργιος, Μέρας Αθανάσιος και Φωκάς Μιχαήλ. Οι εκλογές θα γίνεουν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (Θεοφράστου και Καλλισθένους 27).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass