«Αγαπώ και φροντίζω το σώμα μου»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 4ης ΤΟΜΥ ΣΤΟ ΚΔΑΠ «ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ» ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2022 15:04

Η 4η Τοπική Ομάδα Υγείας Αμπελοκήπων Λάρισας με συντονίστρια τη γενική ιατρό κα Ουρανία Πινακά στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, ξεκίνησε προχθές συνεχές πρόγραμμα παρέμβασης στους ωφελούμενους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ Λάρισας με πρώτη δράση: «Αγαπώ και φροντίζω το σώμα μου».
Η κα Ευσταθία Παπανικολάου, επισκέπτρια υγείας της δομής, παρουσίασε μέσω PowerPoint ενότητες που σχετίζονται με την καθαριότητα του σώματος, τον υγιεινό ύπνο, τη σωστή στάση σώματος και άλλες υγιεινές καθημερινές συνήθειες, ενώ ακολούθησε και εργαστήριο βιωματικού χαρακτήρα ώστε οι ωφελούμενοι να κατανοήσουν εις βάθος τις ανωτέρω ενότητες και να υιοθετήσουν θετικούς κανόνες υγιεινής.
Η διεπιστημονική ομάδα της Τ.ΟΜ.Υ. Αμπελοκήπων με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τους υπεύθυνους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Λάρισας και συγκεκριμένα την κα Αντιγόνη Λαινά γραμματέα του συλλόγου ΑμεΑ Λάρισας, την κα Ευαγγελία Πατέτσου υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και τη διεύθυνση και το σύνολο του προσωπικού και των ωφελούμενων για την άριστη επικοινωνία και συνεργασία. Η ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος παρέμβασης έχει ήδη προγραμματίσει επικείμενες δράσεις στη συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ωφελούμενων σε θέματα υγείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass