«Γένεσις» και στη Θεσσαλία

ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΝ. ΠΑΝΤΟΥ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2022 14:55

Ένα ακόμα παράρτημα στη Λάρισα, μετά το επιτυχημένο εγχείρημα στην Κρήτη, ώστε να εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες των υπογόνιμων ζευγαριών της Κεντρικής Ελλάδας που δεν τους είναι εύκολη η μετάβαση στην Αθήνα, αποκτά η μεγαλύτερη Μονάδα

Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα, της Κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ», σημείο αναφοράς στην εξωσωματική γονιμοποίηση για Έλληνες και ξένους εδώ και 30 χρόνια.
Η νέα μόναδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ θα λειτουργεί σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στην οδό Καραμανλή ως πρότυπη μονάδα με τον Κωνσταντίνο Πάντο, τον Κωνσταντίνο Σφακιανούδη, τον Νικόλαο Μπαθρέλλο, τον Αναστάσιο Κωνσταντόπουλο, καθώς και με συνεργασίες με Θεσσαλούς γιατρούς.
Με αφορμή την επικείμενη έναρξη λειτουργίας της ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, που τοποθετείται χρονικά στα τέλη Μαρτίου, σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Imperial οι γιατροί και το επιστημονικό προσωπικό συναντήθηκαν με Λαρισαίους γιατρούς και βιολόγους και τους ενημέρωσαν για τις εξελίξεις στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και τις δυνατότητες της νέας υπερσύγχρονης μονάδας.
«Με τη νέα μας κίνηση στη Λάρισα στοχεύουμε στο να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στα υπογόνιμα ζευγάρια στον χώρο της Κεντρικής Ελλάδας ώστε να σταματήσουν να μετακινούνται στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη» τόνισε ο κ. Πάντος προσθέτοντας πως ίδιος και η ομάδα του ευελπιστούν να καταστήσουν τη Μονάδα μοχλό ανάπτυξης μιας περιοχής που αποτελεί τον τρίτο πόλο σε υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα ενισχύοντας και τον ιατρικό τουρισμό με επισκέψεις υπογόνιμων ζευγαριών από το εξωτερικό.
Οι εμβρυολόγοι του καλύτερου εργαστηρίου της χώρας εξήγησαν όλες τις νέες τεχνικές που ενσωματώνουν στην καθημερινή πρακτική τους και θα εφαρμόσουν στη νέα μονάδα ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.
Παράλληλα, ο κ. Πάντος ανακοίνωσε και την ίδρυση τμήματος Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής Θεσσαλίας με στόχο την εκπαίδευση επιστημόνων, την επιστημονική έρευνα, τη διοργάνωση ημερίδων, συνεδρίων, σεμιναρίων και έκδοση έντυπου - ηλεκτρονικού υλικού, που αφορούν τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση.
Την ευθύνη για τη λειτουργία του τμήματος έχει ο καθηγητής Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθηγητής Κων. Νταφόπουλος, ο οποίος σε παρέμβασή του χαρακτήρισε φιλόδοξο το σχέδιο, καθώς έχουν δρομολογηθεί συνεργασίες με κέντρα του εξωτερικού παρέχοντας ευκαιρίες στους γιατρούς να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά, αλλά και ερευνητικά, προγράμματα για όλα τα σύγχρονα θέματα που αφορούν την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass