Προσλήψεις γεωπόνων κτηνιάτρων στον ΕΛΓΑ

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2022 16:20

Οι αγρότες του νομού Λάρισας και όσα τους απασχολούν ήταν το κεντρικό θέμα στη συνάντηση της βουλευτή Λάρισας της ΝΔ, κας Στέλλας Μπίζιου, με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο.


Η κα Μπίζιου έθεσε στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, ως ζήτημα υψίστης προτεραιότητας, τις αποζημιώσεις των καλλιεργητών για τις ζημίες που προέκυψαν από τον παγετό της άνοιξης του 2021 και σύμφωνα με ανακοίνωσή της «έλαβα τη διαβεβαίωση ότι ο ΕΛΓΑ έχει προγραμματίσει ήδη, για τον τρέχοντα μήνα, την πληρωμή εκκρεμοτήτων αποζημιώσεων τόσο για τις ζημίες από τον παγετό της άνοιξης του 2021 όσο και από άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ταυτόχρονα αναμένεται το “πράσινο φως” από την Ε.Ε. για την πληρωμή του προγράμματος που αφορά στα βιομηχανικά αχλάδια.
Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ ότι έχει εκκινήσει η διαδικασία προσλήψεως των 156 εκτάκτων γεωπόνων και κτηνιάτρων. Είναι ένα ζήτημα το οποίο παρακολουθώ στενά και για το οποίο είχα συνεχή επικοινωνία με τον ΕΛΓΑ. Αφορά άμεσα και τον νομό μας που αντιμετωπίζει αυξημένες έκτακτες ανάγκες, γι’ αυτό και ζήτησα από τον διευθυντή Ασφάλισης, κ. Καουκάκη, σε συνεργασία με τον προϊστάμενο της Λάρισας, να μεριμνήσουν ώστε να προσληφθεί ο απαραίτητος αριθμός γεωπόνων με σύμβαση οκταμήνου”.
«Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο για τη συνεργασία και την εκτενή ενημέρωση. Η πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή για μένα και για όλους τους συναδέλφους και αυτό είναι κλειδί επιτυχίας στην πολιτική του Οργανισμού, μιας επιτυχίας που αντανακλάται άμεσα στην αγροτική κοινωνία της χώρας και ειδικά στον νομό της Λάρισας», τόνισε η κα Μπίζιου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass