Μια Δευτέρα με χρώμα και άλλη διάθεση...

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2022 15:07

Η γιορτή των ερωτευμένων χθες, αποτέλεσε μια ευκαιρία να αλλάξει για

λίγο η ρουτίνα της καθημερινότητας και να αποκτήσει ένα διαφορετικό χρώμα.
Για όσους αντιμετωπίζουν με θετική διάθεση την ξενόφερτη γιορτή, ανταποκρίθηκαν σε όσα επιβάλλει, με δώρα, μηνύματα και λόγια αγάπης προς τον/τη σύντροφό τους, εκφράζοντας έτσι τα αισθήματά τους. Για κάποιους, έδωσε ξεχωριστό νόημα στη μέρα, καθώς στάθηκε αφορμή να γιορτάσουν, να οργανώσουν εκπλήξεις, να προσφέρουν αγάπη και χαμόγελο...
Φυσικά ο εμπορικός κόσμος της Λάρισας, ήταν προετοιμασμένος για την αγοραστική κίνηση των δώρων του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ κάθε χρόνο εμφανίζεται με όλο και πιο ευφάνταστες ιδέες. Η μεγαλύτερη κίνηση παρουσιάστηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, στα ανθοπωλεία και στα ζαχαροπλαστεία, όπου κυριάρχησαν οι συνθέσεις λουλουδιών σε διάφορες μορφές (καρδιές, αρκουδάκια κ.ά.) και αντίστοιχα οι τούρτες καρδιές, με τα βέλη του έρωτα. Οι βιτρίνες πολλών καταστημάτων δε, μαγνήτιζαν τα βλέμματα των περαστικών, που θαύμαζαν τη διακόσμησή τους, με κυρίαρχο το κόκκινο χρώμα, της αγάπης. Οι κρατήσεις στα εστιατόρια για «τραπέζι για δύο», ήταν και φέτος μια επιλογή ερωτευμένων, όπως και οι προτάσεις για ένα Σαββατοκύριακο εκτός πόλης, αλλά σε οικονομικές τιμές! Είτε κάποιοι γιόρτασαν χθες, είτε αρνούνταν να γιορτάσουν, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπως και να ‘χει, είναι μια χαρούμενη γιορτή που αποτελεί πρόκληση να αναπτύξουμε θετικές σκέψεις και να δώσουμε αγάπη.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass