Πανηγυρίζει το εκκλησάκι του Αγ. Βησσαρίωνα

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2014 22:42 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:04

 

Πανηγυρίζει η ενορία Αγίου Αχιλλίου Λάρισας και το φερώνυμο παλαιό και γραφικό εκκλησάκι του δευτέρου πολιούχου της Λάρισας, τη μνήμη του Αγίου Βησσαρίωνος, στην Πλατεία Λαού, όπου και η χαριτόβρυτη εικόνα του, τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ενορίας, πλούσιες λατρευτικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα και φέτος, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

Καθημερινά, μέχρι  12 Σεπτεμβρίου κάθε απόγευμα στις 7, τελείται ο εσπερινός και η παράκληση του Τιμίου Σταυρού. Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου[Αγίου Αριστείδου], 7-9 το πρωί, θα τελεσθούν όρθρος και θεία λειτουργία. Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, ο μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός, μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του σεβασμιότατου μητροπολίτη κ. Ιγνατίου. Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, 7-10 το πρωί, ο πανηγυρικός όρθρος και η θεία λειτουργία, όπου θα διαβαστεί η ευχή των κολλύβων του Αγίου Βησσαρίωνος.  Στις  7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα ψαλθούν ο μεθέορτος εσπερινός και η παράκληση του Αγίου Βησσαρίωνος.  Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου[Αγίας Ευφημίας], 7-9 το πρωί, όρθρος και θεία λειτουργία.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass