Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2022 14:30

Μέχρι 28 Φλεβάρη δικαιολογητικά για το ΚΟ.Τ. ΔΕΥΑΛ

Παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022 η υποβολή των επικαιροποιημένων δικαιολογητικών των ήδη ενταγμένων στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Τιμολογίου της ΔΕΥΑΛ. Η παράταση δόθηκε μετά από πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. της Επιχείρησης λόγω της αυξημένης προσέλευσης πολιτών στο αρμόδιο τμήμα.

Απαραίτητη προϋπόθεση η τήρηση των όρων ένταξης στο Κοινωνικό Τιμολόγιο. Οι καταναλωτές που δεν θα προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εγκαίρως και μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 28ης Φεβρουαρίου 2022, θα απεντάσσονται από το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΥΑΛ και ως εκ τούτου οι χρεώσεις δεν θα γίνονται πλέον με το ειδικό τιμολόγιο κατανάλωσης νερού για ευπαθείς ομάδες πολιτών. Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι, για λόγους τήρησης των υγειονομικώς προβλεπομένων και αποφυγή συγχρωτισμού, θα πρέπει να προσέρχονται αφού προηγουμένως έχουν κλείσει ραντεβού. Για τον σκοπό αυτόν θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2410-687.179. Επίσης εναλλακτικώς μπορούν να στέλνουν τα δικαιολογητικά τους στο: koinonikotimologio@deyal.gr.

 

Συνέλευση οικοπεδούχων αεροπόρων Αγιοκάμπου

Στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, καλεί τα μέλη της η Διοίκηση του Συλλόγου Οικοπεδούχων Αεροπόρων Αγιοκάμπου-Σωτηρίτσας. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση η συνέλευση θα γίνει την Τρίτη 25 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λάρισας. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί και θα διεξαχθεί οπωσδήποτε την 1η Φεβρουαρίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

 

Αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου

Την ερχόμενη Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στις 9.30 το βράδυ, θα τελεστεί στον Άγιο Αχίλλιο Ιερά Αγρυπνία, για την ανακομιδή του λειψάνου του εν αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Θα περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο με την Ακολουθία της Μεταλήψεως, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων. Ο Εσπερινός και η αρτοκλασία θα ψαλούν νωρίτερα, στις 5 μ.μ. Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου το πρωί δεν θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass