Τα μέλη επιτροπών του Δήμου Λαρισαίων

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2022 15:20

Εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων, οι θεσμοθετημένες Επιτροπές του Δήμου (με ισχύ μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2022) ως εξής:


1. Επιτροπή αστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων: πρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Νταής, με αναπληρωτή τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αθανάσιο Αδαμόπουλο. Τακτικά μέλη: Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βλαχούλης Κων/νος, με αναπληρωτή τον δημοτικό σύμβουλο κ. Τσακίρη Μιχαήλ και εκπρόσωπο από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος Π.Τ. Θεσσαλίας με άδεια λογιστή-φοροτεχνικού, με τον αναπληρωτή του.
Γραμματέας είναι η υπάλληλος της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Αλεξία Μπαντζιανούλη, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού με Β’ βαθμό, με αναπληρωτή τον υπάλληλο της ίδιας διεύθυνσης κ. Ιωάννη Κουμπούρα, ειδικότητας ΔΕ Ηλεκτρονικών Υπολογιστών – Πληροφορικής με Β’ βαθμό.
-Επιτροπή που αφορά στον έλεγχο στοιχείων για την απόδοση των τελών διαμονής παρεπιδημούντων και επί των ακαθαρίστων εσόδων κέντρων διασκεδάσεως, εστιατορίων κ.λπ.
Τακτικά μέλη είναι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αθαν. Αδαμόπουλος και ένας δημοτικός υπάλληλος που ορίζεται από τον Δήμαρχο. Αναπληρωματικά μέλη είναι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φώτης Τζατζάκης.
-Επιτροπή για τον καθορισμό τιμήματος εκποιούμενων δημοτικών και κοινοτικών ακινήτων: Τακτικά μέλη είναι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κων/νος Διαμάντος ως πρόεδρος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αχιλλέας Σταυροθεόδωρος και ένας μηχανικός ή υπομηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο οποίος ορίζεται από τον Δήμαρχο. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κοσμάς Γιαννακόπουλος και Βασίλειος
Παπαδημητρίου.
-Επιτροπή του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81 (όργανα διεξαγωγής δημοπρασιών). Πρόεδρος είναι ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, με αναπληρωτή τον δημοτικό σύμβουλο κ. Παναγιώτη Νταή. Τακτικά μέλη είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Σούλτης και Μιχάλης Αναστασίου.
Αναπληρωματικά μέλη είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιαννακόπουλος Κοσμάς και κ. Γεωργάκης Δημήτριος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass