Πέθανε 58χρονος εκπαιδευτικός

Εργαζόταν στο 2ο ΕΠΑΛ και 1ο Ε.Κ. Λάρισας

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2022 19:56

Τη θλίψη στον εκπαιδευτικό κόσμο προκάλεσε το θλιβερό άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του 58χρονου εκπαιδευτικού, Γεώργιου Αντωνίου.

Ο 58χρονος, που καταγόταν από τον Άγιο Γεώργιο Καρδίτσας, υπηρετούσε ως εκπαιδευτικός στο 2ο ΕΠΑΛ και του 1ο Ε.Κ. Λάρισας, με τους Συλλόγους Διδασκόντων των δύο σχολείων σε συλλυπητήριο ψήφισμά τους να σημειώνουν πως «εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια ενός εξαίρετου ανθρώπου και ενός άψογου εκπαιδευτικού που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην εκπαιδευτική μας κοινότητα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αποφασίσαμε να παραστούμε σύσσωμοι στη νεκρώσιμη ακολουθία και να καταθέσουμε στεφάνια στη μνήμη του». Ο θάνατος του 58χρονου και πατέρα δύο παιδιών, φαίνεται πως οφείλεται σε παθολογικούς λόγους, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 16.30 από τον Ι.Ν. του Προφήτη Ηλία στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς στη Λάρισα. Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον ναό από τις 16.00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass