Στελέχη του ΚΚΕ σε εργασιακούς χώρους

Κάλεσαν τους εργαζόμενους του Τυρνάβου σε συμπόρευση

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2021 18:12

Στο πλαίσιο του πολιτικού ανοίγματος του ΚΚΕ, στελέχη της ΚΟΒ Τυρνάβου και της Λαϊκής Συσπείρωσης Τυρνάβου επισκέφτηκαν τον βιολογικό καθαρισμό του Δήμου Τυρνάβου και τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους.


Από τη συζήτηση -αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος- αναδείχτηκαν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι από την αντιλαϊκή-αντεργατική πολιτική. «Το ζήτημα της ακρίβειας, η εντατικοποίηση της εργασίας λόγω έλλειψης προσωπικού. Τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στον χώρο εργασίας (ρούχα δουλειάς-γάντια και άλλα είδη τα αγοράζουν μόνοι τους οι εργαζόμενοι).
Τα στελέχη του ΚΚΕ πρόβαλαν τις θέσεις του κόμματος και κάλεσαν τους εργαζόμενους σε κοινή συμπόρευση, οργάνωση, δυνάμωμα του εργατικού-συνδικαλιστικού κινήματος, αλλαγή των συσχετισμών υπέρ των ταξικών δυνάμεων για να έχει αποτέλεσμα ο αγώνας.
Από την πλευρά των εργαζομένων κρίθηκε εποικοδομητική η συνάντηση και τονίστηκε η ανάγκη της οργάνωσης και της πάλης για την ανατροπή αυτής της πολιτικής», καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass