Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2021 15:17

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ #ΚΑΝΕΙΣ_ΜΟΝΟΣ

Το Κοινωνικό Εθελοντικό Δίκτυο #Κανείς_Μόνος, διοργανώνει χριστουγεννιάτικη δράση αγάπης και προσφοράς, σήμερα Τετάρτη στην Κεντρική πλατεία και ώρες 10 π.μ -7 μ.μ.


Η εκδήλωση, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικτύου, «έχει ως στόχο να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη και την αγάπη μας στα μικρά αλλά και «μεγάλα» παιδιά της πόλης μας. Ειδικά τις εορταστικές ημέρες, θεωρούμε ως ελάχιστο δείγμα ανθρωπιάς την προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας.
Το Δέντρο της Αγάπης θα είναι εκεί και θα σας περιμένει, μαζί με τους εθελοντές του δικτύου μας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να αποτυπώσετε τις ευχές σας για τη νέα χρονιά . Όλες οι όμορφες ευχές, θα συνοδέψουν αυτήν την πράξη αγάπης και μαζί με δωράκια θα προσφερθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Δίκτυου # Κανείς_Μόνος, στις κοινωνικές δομές πρόνοιας της Λάρισας, συγκεκριμένα στη δομή Γιάννουλης του Παραρτήματος Α.μεΑ. «Ο Αριστεύς» και στο Δημοτικό Γηροκομείο της πόλης μας.
Για τον λόγο αυτό, θα συλλέγονται: (σκουφιά, κασκόλ, παντόφλες, κάλτσες, αυτοκινητάκια, κούκλες, παζλ, χρώματα, αεροπλανάκια, σβούρες, λούτρινα).

*Χωρίς δρομολόγια Υπεραστικού ΚΤΕΛ τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
Το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας ενημερώνει το επιβατικό του κοινό ότι: Ανήμερα των Χριστουγέννων ημέρα Σάββατο 25-12-2021 και της Πρωτοχρονιάς ημέρα Σάββατο 1-1-2022, δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο, εκτός από το δρομολόγιο Αθήνα-Λάρισα ώρα 09:00. Τη δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων Κυριακή 26-12-2021 και την Κυριακή 2-1-2022 θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα δρομολόγια Κυριακής, εκτός από τα δρομολόγια από και προς Αθήνα τα οποία θα διαμορφωθούν ως εξής:
ΛΑΡΙΣΑ-ΑΘΗΝΑ        ΑΘΗΝΑ-ΛΑΡΙΣΑ
09:00 (EXPRESS)        15:30 (EXPRESS)
12:00 Δ (EXPRESS)        17:30 Δ (EXPRESS)
15:00 Δ (EXPRESS)        20:30 Δ (EXPRESS)
18:00
Δ: ΔΙΩΡΟΦΟ

*Το Λαϊκό Λαχείο μοίρασε 1,2 εκατ. ευρώ χθες στη Λάρισα

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς στη Λάρισα, όπου «έκατσε» ο πρώτος αριθμός της χθεσινής κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου. Η 50άδα του Λαϊκού με τον αριθμό 18397, στις σειρές 4, 5 και 6, «έσπασε» σε αρκετές πεντάδες, μοιράζοντας συνολικά περίπου 1,2 εκατ. ευρώ σε πολλούς τυχερούς. Το λαχείο πουλήθηκε από το πρακτορείο του Απ. Θεοδωρόπουλου (επί της 31ης Αυγούστου), με αρκετούς λαχειοπώλες να δίνουν κάποιες από τις πεντάδες του στη Λάρισα, αλλά και τη γύρω περιοχή.

 

*Πρόσληψη τριών επικουρικών γιατρών

Για την κάλυψη των αναγκών των δύο νοσοκομείων της Λάρισας, του Πανεπιστημιακού και του Γενικού, ο διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης, υπέγραψε χθες την πρόσληψη δύο επικουρικών γιατρών, ειδικότητας Αγγειοχειρουργικής και Παθολογικής Ογκολογίας και ενός επικουρικού γιατρού, ειδικότητας Ουρολογίας αντίστοιχα.
Η διάρκεια των συμβάσεων και των τριών ιατρών είναι 12 μήνες.

 

Αγρυπνία αύριο στον Αγιο Αχίλλιο
Αύριο Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ, θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου, αγρυπνία που θα περιλαμβάνει τις Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες των Χριστουγέννων τον Εσπερινό της εορτής και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, κατά την οποία οι πιστοί θα μπορούν να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων.
Μεθαύριο Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, το πρωί δεν θα γίνει Θεία Λειτουργία.
Επίσης μεθαύριο Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 5 μ.μ. θα ψαλεί ο Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός των Χριστουγέννων, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερωνύμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass