Βραβεία επιχειρηματικότητας από Ροταριανούς της Θεσσαλονίκης

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 25 ΤΙΜΗΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΛΙΑ ΓΙΟΥΣΜΑ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2021 18:46

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Με στόχο την προαγωγή και ανάπτυξη του τόπου μας, για τρίτη συνεχή χρονιά ο Μητροπολιτικός Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών/Τομέας Μακεδονίας – Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας απένειμε και φέτος, τα «Βραβεία Επιχειρείν» Γυναικείας Επιχειρηματικότητας 2021, τιμώντας είκοσι πέντε διακεκριμένες προσωπικότητες, που διακρίθηκαν επί σειρά ετών και δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον βορειοελλαδικό χώρο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στην επιχειρηματικότητα, στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια, στην παραγωγή και δημιουργία, στην επιμόρφωση, αλλά και στις τέχνες, στον Πολιτισμό, στην Υγεία, στην Δημόσια Διοίκηση και στην κοινωνική προσφορά.


H φετινή διοργάνωση των «Βραβείων Επιχειρείν» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, στο κατάμεστο από κόσμο Ballroom του ξενοδοχείου Nikopolis με την υποστήριξη της ΔΕΘ HELEXPO, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ΣΕΒΙΠΕΘ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και Ναυτιλίας και του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος.
Το πρώτο «Βραβείο Επιχειρείν» της χρονιάς με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Βραβεύσεων δόθηκε στους λειτουργούς της Δημόσιας Υγείας, στους νοσηλευτές και το επιστημονικό ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων, που δίνουν καθημερινά τη μάχη κατά της πανδημίας. Αντιπροσωπευτικά τιμήθηκαν, η κ. Γλυκερία Βλαχογιάννη (διευθύντρια ΜΕΘ Νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος) και η κ. Παναγιώτα Τσικάκη (προϊσταμένη Κέντρου Υγείας – εμβολιαστικού κέντρου Ν. Μηχανιώνας).
Μεταξύ των 25 τιμηθέντων και η Λαρισαία Λία Γιουσμά (δημόσιες Σχέσεις – δημοσιογράφος συγγραφέας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass