ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ:

Πιο χαμηλά απ’ την Α’ Κυριακή

Ο Γ. Παπανδρέου στα δύο εκλογικά τμήματα της επαρχίας

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2021 15:01

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Τον Νίκο Ανδρουλάκη επέλεξαν στον Δήμο Αγιάς με την ψήφο τους και χθες, όπως και την προηγούμενη Κυριακή στον πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, μέλη και φίλοι του Κινήματος Αλλαγής ως τον νέο τους αρχηγό, προσδοκώντας στο πρόσωπό του την αναγέννηση του κεντροαριστερού χώρου.


Κάλπες στήθηκαν στην Αγιά και στο Στόμιο και σύμφωνα με την κ. Χριστίνα Γιαννουλέα, υπεύθυνη των δύο αυτών εκλογικών τμημάτων, η συμμετοχή ήταν σαρωτική, οι διαφορές των συνυποψήφιων κατεγράφησαν και η επόμενη μέρα σημαίνει για το Κίνημα πολλή δουλειά από όλους που πιστεύουν στην ιδεολογία που αυτό εκφράζει.
Στο Στόμιο προσήλθαν 92 άτομα (118 την περασμένη Κυριακή). Ψήφισαν 75 τον κ. Ανδρουλάκη και 17 τον κ. Παπανδρέου. Στην Αγιά προσήλθαν 212 (264 την περασμένη Κυριακή). Ψήφισαν 149 τον κ. Ανδρουλάκη και 63 τον κ. Παπανδρέου.
Για το σύνολο του Δήμου ψήφισαν 304 (382 την περασμένη Κυριακή). Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήρθε πρώτος με 224 ψήφους και ποσοστό 73,7% (181 ψήφους είχε λάβει την περασμένη Κυριακή). Ο πρώην πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου ήρθε δεύτερος με 80 ψήφους και 26,3% (83 ψήφους είχε λάβει την περασμένη Κυριακή).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass