Διανομή προϊόντων στην Ελασσόνα

Μεθαύριο Τετάρτη σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2021 16:09

Συνεχίζεται μεθαύριο Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου η διανομή προϊόντων του Προγράμματος ΤΕΒΑ για την κοινωνική στήριξη των ευάλωτων ομάδων.

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους άπορους και υλοποιείται στον Δήμο Ελασσόνας από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σε 400 οικογένειες και αφορά 1.000 δικαιούχους του Προγράμματος. Ανάλογα με τον αριθμό μελών των ωφελουμένων οικογενειών θα διανεμηθούν νωπά αγαθά (κρέας), καθώς και τρόφιμα και βασικά είδη καθαριότητας.
Οι δικαιούχοι του Προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (απαιτείται γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.
Συγκεκριμένα η διανομή θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, στους ωφελούμενους των κάτωθι κοινοτήτων:
* 08.30 - 10.00: Αμούρι, Αμπελιά Βερδικούσιας, Ανάληψη, Βερδικούσια, Βλαχογιάννι, Δομένικο, Μαγούλα, Μεγ. Ελευθεροχώρι, Μεσοχώρι, Παλαιόκαστρο, Πραιτώρι, Συκέα.
* 10.00 - 11.30: Άκρη, Βαλανίδα, Γιαννωτά, Ευαγγελισμός, Κεφαλόβρυσο, Κλεισούρα, Κρανέα, Λάρισα, Λουτρό, Ασπρόχωμα, Αετοράχη, Άζωρος, Γαλανόβρυση, Δολίχη, Δρυμός.
* 11.30 - 13.00: Καλλιθέα, Καλύβια, Καρυά, Κοκκινοπηλός, Λιβάδι, Λόφος, Λυκούδι, Μηλέα, Μικρό Ελευθεροχώρι, Ολυμπιάδα, Πύθιο, Σαραντάπορο, Στεφανόβουνο, Συκαμινέα, Τσαπουρνιά, Φαρμάκη.
* 13.00 - 15.00: Ελασσόνα, Τσαριτσάνη.
Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνούν με το γραφείο ΤΕΒΑ και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού - Κοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων, κα Καρκαβανίδου - Σκρέτα Ευφροσύνη, στα τηλέφωνα 2493-025.440 και 6945-591.722.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass