Μ. Τάτση: Μονόδρομος ήταν η παραίτησή μου...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΓΑΠΗ»

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2021 16:48

«Ευνόητοι» ήταν οι λόγοι της παραίτησης της Μαρίας Τάτση από το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Αγάπη».

Η εμπιστοσύνη στην πρώην πρόεδρο του συλλόγου, αν και πρώτη σε ψήφους στις πρόσφατες εκλογές, δεν ανανεώθηκε και η κα Τάτση με επιστολή της στην «Ε» επισημαίνει τα εξής:
«Πριν από 2 χρόνια μου ζητήθηκε να συμμετέχω στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αγάπη, πράγμα που καλοπροαίρετα έπραξα χωρίς δεύτερη σκέψη, παρά τον φόρτο εργασίας που είχα, θέλοντας να βοηθήσω τον Σύλλογο και να στηρίξω οικογένειες που έχουν ανάγκη. Στα δύο χρόνια της θητείας μου ως πρόεδρος, σκοπός μου ήταν η διεύρυνση του Συλλόγου τόσο σε επίπεδο χορηγών όσο και στήριξης σε οικογένειες, έτσι ο Σύλλογος ξεκίνησε να μοιράζει τρόφιμα και στα 52 χωριά του Δήμου Κιλελέρ, ενώ μέχρι πρότινος έδινε μόνο στα 25, στην Κοιλάδα, στο Συσσίτιο του Ιερού Ναού της Χάλκης και στο Γηροκομείο στο Αρμένιο. Επίσης ο Σύλλογος επισκέφθηκε και έδωσε τρόφιμα σε δομές στη Λάρισα, όπως στο Ορφανοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, στον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων με Αυτισμό, στο Κέντρο Ημέρας Χαρά και στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Δομή στη Γιάννουλη. Παρά τις συνθήκες της πανδημίας που ολόκληρη η υφήλιος βρίσκεται από τις αρχές του 2020, ο Σύλλογος όχι μόνο δεν σταμάτησε το έργο του, αλλά έφτασε να καλύπτει σε τρόφιμα 400 οικογένειες.
Για το έργο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια μέσα από την καρδιά μου, όλους τους χορηγούς για τη στήριξη και τη συνεργασία τους, τις οικογένειες Αχιλλέα Λυγγέρα και Ξενοφών Καντώνια για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, τους προέδρους των χωριών για τη συνεργασία τους, όλο τον κόσμο που μου εμπιστεύτηκε τα προβλήματά του και όλους όσοι με τη στήριξή τους με εξέλεξαν πρώτη σε ψήφους στις εκλογές για νέο Δ.Σ. του Συλλόγου στις 28/11/2021. Η παραίτησή μου τη δεδομένη χρονική στιγμή ήταν μονόδρομος για ευνόητους λόγους. Κλείνοντας ευχαριστώ θερμά τα δύο νεοεκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. κ. Χαρούλα Παναγιωτοπούλου και κ. Όλγα Σαρατζιώτη που στήριξαν την απόφαση παραίτησής μου με τις δικές τους επίσης παραιτήσεις. Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο του Συλλόγου «Αγάπη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass