Τραγωδία από έκρηξη σε εργοστάσιο της Λάρισας

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ, ΣΟΒΑΡΑ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ - «ΑΝΟΙΞΕ» Η ΠΟΡΤΑ ΚΛΙΒΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2021 21:05

Σε οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε η εκτέλεση εργασιών εγκατάστασης κλιβάνου σε εταιρεία παραγωγής τροφών για ζώα συντροφιάς που εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας, στο Μακρυχώρι.
Όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται άνοιξε με σφοδρότητα και υπό πίεση η πόρτα κλιβάνου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 41χρονος Μιχαήλ Κων. Τσιάμης, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο 65χρονος Βασίλειος Περ. Νανόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 41χρονος και ο 65χρονος, γαμπρός και πεθερός αντίστοιχα, ως εξωτερικοί συνεργάτες εγκαθιστούσαν χθες στις 5:30 το απόγευμα τον κλίβανο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας όταν, κάτω από συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών, η πόρτα του κλιβάνου (φωτ). φαίνεται πως άνοιξε, από πίεση και όχι από έκρηξη.
Με αποτέλεσμα να παρασύρει -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- και να τραυματίσει θανάσιμα τον 41χρονο καταγόμενο από την Αθήνα Μιχ. Τσιάμη και να τραυματίσει σοβαρά τον 65χρονο καταγόμενο από τον Βόλο, Βασ. Νανόπουλο. Ο 41χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 65χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο ΠΠΓΝΛ. Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, αστυνομικοί του ΑΤ Τεμπών συνέλαβαν χθες το απόγευμα τον 66χρονο ιδρυτή της επιχείρησης ως προσωρινά υπεύθυνο της εταιρείας, ενώ να διευκρινιστεί πως οι άτυχοι, γαμπρός και πεθερός εργάζονταν για την εγκατάσταση του κλιβάνου και δεν αποτελούσαν προσωπικό της λαρισινής εταιρείας. Στο ίδιο πλαίσιο παραγγέλθηκε τέλος ιατροδικαστική εξέταση.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass