Smart «αγνώστου ταυτότητας» σε συνεργείο στην Κατερίνη

ΦΟΡΕΣΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2021 21:43
ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε συνεργείο, σε περιοχή της Κατερίνης, εντόπισαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart (μοντέλο Fortwo Coupe) που είχε κλαπεί από τη Λάρισα. Το κλεμμένο αυτοκίνητο του 35χρονου Λαρισαίου βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», κρυμμένο σε αποθήκη πίσω από συνεργείο, ενώ του είχαν «φορέσει» πινακίδες κυκλοφορίας Βουλγαρίας, με την ΕΛ.ΑΣ. να ερευνά την ταυτότητα άλλων δύο αυτοκίνητων της ίδιας μάρκας εάν πρόκειται για κλεμμένα ή για αυτοκίνητα που για τυπικούς λόγους δεν έχουν καταχωρηθεί ακόμη.


Προς το παρόν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας συνέταξαν δικογραφία σε βάρος δύο κατοίκων της Κατερίνης, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν ωστόσο λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Ο πρώτος, ο 46χρονος για διακεκριμένη κλοπή καθώς φέρεται να είναι αυτός που οδήγησε το κλεμμένο αυτοκίνητο στο συνεργείο, μερικά χιλιόμετρα έξω από την Κατερίνη και ο δεύτερος, για τον οποίο συντάχθηκε δικογραφία σε βάρος του για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, είναι ο 32χρονος ιδιοκτήτης του συνεργείου.
Προς το παρόν επίσης η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ερευνά το νόμιμο της κατοχής των άλλων δύο αυτοκινήτων μάρκας Smart που βρέθηκαν στο συνεργείο του 32χρονου Κατερινιώτη.
Αναλυτικότερα οι δράστες έκλεψαν το αυτοκίνητο του 35χρονου, ενώ το είχε σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στη Λάρισα, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου.
Μετά από έρευνα το κλεμμένο Smart βρέθηκε προχθές Παρασκευή σε επιχείρηση - συνεργείο αυτοκινήτων που εδρεύει σε επαρχιακό δρόμο μερικά χιλιόμετρα έξω από την Κατερίνη. Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε «επιμελώς κρυμμένο» σε αποθήκη που βρίσκεται στο πίσω μέρος του συνεργείου όπου στο κλεμμένο ΙΧ είχαν τοποθετήσει πινακίδες κυκλοφορίας Βουλγαρίας, ενώ από την έρευνα των αστυνομικών στο συνεργείο δεν βρέθηκαν ούτε οι πινακίδες κυκλοφορίας, ούτε η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του 35χρονου Λαρισαίου.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 46χρονος Κατερινιώτης είναι αυτός που, το πρωί της 8ης Δεκεμβρίου, μετέφερε το κλεμμένο αυτοκίνητο από τη Λάρισα στο συνεργείο της Κατερίνης.
Στον αύλειο χώρο του συνεργείου βρέθηκαν επίσης δύο ακόμα αυτοκίνητα μάρκας Smart (διαφορετικών μοντέλων) η ταυτότητα των οποίων θα ερευνηθεί, εάν πρόκειται δηλαδή για κλεμμένα αυτοκίνητα ή απλά για αυτοκίνητα που ακόμη δεν έχουν καταχωρηθεί. Προσωρινά τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν, ενώ η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass