Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 29 Νοε 2021 15:21

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
*Σεμινάριο πρακτικής και λεκτικής αυτοάμυνας
Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας και το Πανεπιστήμιο των Πολιτών, σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «NIMERTIS ACTION ART», υλοποιούν τρίωρο σεμινάριο

πρακτικής και λεκτικής αυτοάμυνας για γυναίκες και έφηβες άνω των 13 ετών, το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Δεκεμβρίου.
Το σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο της «Λάρισα-Πόλη που Μαθαίνει» στους χώρους του 25ου Δημοτικού Σχολείου (1ης Μεραρχίας 2). Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά έως την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/1EtEfTmgEAIV7-lrSjs3G6pB75pNe-SfscCWPRl3coqY/edit
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410-680.249, 2410-680.250 (Τμήμα Διά Βίου Μάθησης).

*Στην Ελασσόνα η Κινητή Μονάδα ΚΕΘΕΑ
Συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ξεκίνησε ο Δήμος Ελασσόνας μέσω του ΚΕΠ Υγείας και του αρμόδιου αντιδημάρχου, κ. Ιω. Καριπίδη. Η αρχή της συνεργασίας γίνεται από σήμερα όπου η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ θα βρίσκεται στην Κεντρική πλατεία Ελασσόνας (ΚΑΠΗ) από τις 11:00 π.μ. έως και τις 13:00 προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες και να λάβουν δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες. Πρόκειται για μια σημαντική συνεργασία που αναμένεται να βοηθήσει ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, με στόχο τη στήριξη του πληθυσμού της περιοχής για την αντιμετώπιση εξαρτήσεων από παράνομες και νόμιμες ουσίες ή εξαρτητικές συμπεριφορές. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, χωρίς λίστες αναμονής, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.
Η Κινητή Μονάδα προσφέρει τις εξής υπηρεσίες: Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση στον πληθυσμό, συμβουλευτική και κινητοποίηση για θεραπεία σε χρήστες ουσιών και στις οικογένειές τους, παραπομπή σε προγράμματα απεξάρτησης και παραπομπή σε υπηρεσίες υγείας και κοινωνικής πρόνοιας. Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται και στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας στο τηλέφωνο 2493-022.676.

ΕΙΔΙΚΟ Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ
*Εκδηλώσεις για Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λάρισας (ΔΑΔ) και Ειδικό Νηπιαγωγείο (ΔΑΔ) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, οργανώνει δράσεις την ερχόμενη Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας (εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν).
Στον χώρο θα αναρτηθεί πανό για την Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Παιδιά και εκπαιδευτικοί θα παρουσιάσουν διάφορα διαδραστικά παιχνίδια, θα εκθέσουν ομαδικές εργασίες παιδιών του σχολείου και θα ενημερώσουν τον κόσμο για την Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία με ένα φυλλάδιο με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass