Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2014 14:42 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:48

Συνεχίζονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ με συναυλίες, αφιερώματα, μουσικό-θεατρικές εκδηλώσεις και προβολές ταινιών στα πλαίσια του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στις 12-13 Σεπτέμβρη στην κοίτη του Πηνειού. Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα κορυφωθούν το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη με την πολιτική ομιλία της Λουΐζας Ράζου μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οπως σημειώνεται από την ΚΝΕ «στα πλαίσια του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ, θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες της ΚΝΕ (4-5/09) με σκοπό να φέρουν πιο κοντά στον αθλητισμό νέους, νέες αλλά και μεγαλύτερους. Αυτή η πρωτοβουλία έχει στόχο να αναδείξει τη σημασία και την αναγκαιότητα της φυσικής αγωγής ως δραστηριότητας που συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας, της προσωπικότητας και ποιότητας ζωής, που καλλιεργεί τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη. Αυτές οι δραστηριότητες είναι μόνο μια πλευρά της πολύμορφης παρέμβασης που αναπτύσσει πανελλαδικά το ΚΚΕ και η ΚΝΕ στο μέτωπο του αθλητισμού.

Καλούμε τους νέους να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, στις αθλητικές δραστηριότητες της οργάνωσης, να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, σε μια περίοδο που η κυρίαρχη πολιτική και οι συνέπειές της στη ζωή των νέων, στερούν το δικαίωμα στην άθληση μετατρέποντάς το σε πολυτέλεια, σε ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα για λίγους. Μην μένεις στην εξέδρα θεατής, αγωνίσου! Κάνε τον αθλητισμό μέρος της ζωής σου! Πάλεψε για τις σύγχρονες ανάγκες σου

Για το διήμερο 4-5/9 στην Λάρισα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Φιλικούς αθλητικούς αγώνες, επίδειξη αθλημάτων και γνωριμία με αυτά καθώς και συζήτηση».

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass