Ι.Χ. «καρφώθηκε» σε απορριμματοφόρο

ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΔΟ * ΕΛΑΦΡΑ Ο 56ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ Ι.Χ.

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2021 15:34

Ο ελαφρύς τραυματισμός ενός 56χρονου Λαρισαίου είναι ο απολογισμός ενός παράδοξου τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες, περασμένα μεσάνυχτα στην οδό Βόλου όταν Ι.Χ. «καρφώθηκε» (φωτ.) σε απορριμματοφόρο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του

Δήμου Λαρισαίων, ενώ εκτελούσε δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων.
Το ατύχημα σημειώθηκε όταν - κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας - το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 56χρονος ενώ κινούνταν με κατεύθυνση προς το κέντρο της Λάρισας, «καρφώθηκε» στην κυριολεξία πίσω από το σταθμευμένο απορριμματοφόρο που οδηγούσε 35χρονος υπάλληλος του Δήμου Λαρισαίων.
Ευτυχώς την ώρα του ατυχήματος, οι δύο άνδρες πλήρωμα του απορριμματοφόρου μόλις είχαν αποβιβαστεί από το όχημα προκειμένου να μεταφέρουν τον κάδο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το απορριμματοφόρο στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών αποκομιδής είχε προσωρινά σταθμεύσει δεξιά της οδού Βόλου, ενώ σε λειτουργία ήταν και προβλεπόμενα συστήματα φωτεινής προειδοποίησης (προσωρινή στάθμευση, «φάρος» κλπ) .
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», μετά την πρόσκρουση ο οδηγός του απορριμματοφόρου έσπευσε να βοηθήσει τον οδηγό του Ι.Χ. ο οποίος έδειχνε σοκαρισμένος και αδυνατώντας να εξηγήσει τι συνέβη, ελαφρά τραυματισμένος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Από τη σύγκρουση, στο επιβατικό αυτοκίνητο προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, όπως υλικές ζημιές προκλήθηκαν και στο απορριμματοφόρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass