Οι νέοι συζήτησαν με τους νέους

ΠΛΟΥΣΙΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΟ Β’ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2021 15:39

Οι νέοι συζήτησαν με τους νέους, για τους νέους και τον ρόλο τους, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης. Στο Β’ Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας πραγματοποιήθηκε χθες ο δημόσιος απολογισμός του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λάρισας παρουσία και άλλων

Δημοτικών Συμβουλίων Νέων από τη Θέρμη και το Παγγαίο. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Νεολαίας Γιώργος Κατρανάς, τόνισε ότι η επιλογή του χώρου δεν ήταν τυχαία αφού όλα ξεκίνησαν από τον χώρο του Β’ Αρχαίου Θεάτρου. Κατά τον απολογισμό αναφέρθηκε στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσα στη χρονιά τονίζοντας ότι η πανδημία οδήγησε κυρίως στην επιλογή των διαδικτυακών εκδηλώσεων με βασική στόχευση τη συμμετοχή των νέων σε διαδικασίες διαλόγου και ημερίδες για πολιτισμό, ενώ σημαντική στιγμή ήταν το διήμερο webinar ΛΟΑΤΚΙ που διοργανώθηκε τον Ιούνιο για πρώτη φορά στη Λάρισα και στόχος του ήταν η ευαισθητοποίηση και η δημιουργία ενός κλίματος αποδοχής της διαφορετικότητας.
Αφού ολοκληρώθηκε ο απολογισμός, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσικοχορευτική παράσταση «Έρως Λυσιμελής - Τρεις Μύθοι για τον Έρωτα» - Χορευτική Συνάντηση Πολιτισμών & Θεσσαλικό Θέατρο στην οποία συμμετείχε το Μουσικό Σύνολο Μέλιγμα και μέλη του Εργαστηρίου Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής «Μελωδία». Το Φεστιβάλ ολοκληρώνεται σήμερα με εθελοντική αιμοδοσία από τις 9 το πρωί έως τη 2 το μεσημέρι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass