Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2021 16:24

Τον πρόδωσαν αίμα και αποτύπωμα

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη
Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς απόπειρα κλοπής που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αγιά το απόγευμα της Δευτέρας 9 Αυγούστου. Ο δράστης, εκμεταλλευόμενος διήμερη απουσία του ιδιοκτήτη, έσπασε το τζάμι από το παράθυρο της κουζίνας, μπήκε στο σπίτι, αλλά δεν αφαίρεσε κάτι. Κατά το σπάσιμο κόπηκε κι έμειναν κηλίδες αίματος στο πάτωμα. Ο χώρος εξερευνήθηκε από τη σήμανση και από ένα αποτύπωμα που βρέθηκε στο πατζούρι προέκυψε ότι ο δράστης είναι ένας αλλοδαπός, 27 ετών, υπήκοος Αλβανίας, κάτοικος Αγιάς, ο οποίος εν τω μεταξύ είχε προσαχθεί από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγιάς, διότι έφερε κόψιμο στα δάχτυλα του ποδιού του, αλλά δεν είχε παραδεχτεί τη συμμετοχή του στη διάρρηξη. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία.

 

Αιφνίδιος θάνατος 59χρονου

Νεκρός στο σπίτι του, όπου διέμενε μόνος του, βρέθηκε χθες το πρωί ένας 59χρονος Λαρισαίος. Ο 59χρονος βρέθηκε νεκρός από αστυνομικούς στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματός του στη Νέα Πολιτεία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

 

Οι Μουσουλμάνοι γιορτάζουν την «Ασούρα»

Οι Σιίτες Μουσουλμάνοι, που βρίσκονται στην Ελλάδα, γιορτάζουν μεθαύριο Πέμπτη 19 Αυγούστου, την ανάμνηση του μαρτυρίου και του θανάτου του Ιμάμη Χουσεΐν, εγγονού του Προφήτη Μωάμεθ, ο οποίος δολοφονήθηκε την ημέρα της «Ασούρα», από τα πολυπληθή στρατεύματα του χαλίφη Γιαζίντ, πριν 1.400 χρόνια.

 

Ο Δήμος Λαρισαίων συγκεντρώνει βοήθεια για τους πυρόπληκτους
Μέχρι και σήμερα Τρίτη, συνεχίζεται η συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ανακοίνωσε ότι συγκεντρώνονται εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διαρκείας κ.α. στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου που βρίσκεται στην οδό Μανωλάκη 9-11 και τις ώρες 8.30 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410-255.876 και 6944-873.565.

 

Βουτιά θανάτου για 56χρονο
Πέφτοντας από τον 4ο όροφο, έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 56χρονος Λαρισαίος. Ο 56χρονος ζούσε μόνος του σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου στο Κέντρο της Λάρισας και για λόγους που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής προχθές, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, πέφτοντας στο κενό από το μπαλκόνι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

 

Τραπεζικοί λογαριασμοί υπέρ πυρόπληκτων
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Η Περιφερειακή Ενωση Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας συνεχίζει την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς που άνοιξε ειδικά γι’ αυτόν τον λόγο.
Το χρηματικό ποσό αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς και ο πρόεδρος κ. Νασιακόπουλος καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ, ευχαριστούν όλους όσοι συνδράμουν.
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τους πληγέντες, μπορούν να καταθέτουν δωρεές στους εξής λογαριασμούς:
Δικαιούχος:
Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας
-ΤΡΑΠΕΖΑΣ EUROBANK A.E.
Λογ/μός όψεως
0026.0217.37.0202535905
ΙΒΑΝ
GR2402602170000370202535905 με την αναγραφή ΥΠΕΡ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ
-ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Λογ/μός όψεως
6255154584587
ΙΒΑΝ
GR5101712550006255154584587 με την αναγραφή ΥΠΕΡ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ.

 

Μαθήματα οινολογίας
Μαθήματα οινολογίας οργανώνει ο Όμιλος Φίλων της Αμπέλου και του Οίνου ν. Λάρισας «Ο Διόνυσος», τα οποία παρέχονται σε τρία επίπεδα: για αρχάριους (με διάρκεια δύο μηνών), για επαγγελματίες (με διάρκεια 4 μηνών), για πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ (χημικούς, βιοχημικούς, βιολόγους, γεωπόνους, τεχνολόγους γεωπόνους κ.τ.λ.) με διάρκεια δέκα μηνών.
Περισσότερες πληροφορίες στο mail: dionysos1999@yahoo.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass