Δύο φορτηγά βοήθεια για κτηνοτρόφους

ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2021 15:44

Την έμπρακτη συμπαράστασή τους στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Εύβοιας, αποδεικνύουν οι κτηνοτρόφοι του Τυρνάβου, συγκεντρώνοντας μέσα σε μία μέρα σχεδόν 30 τόνους ζωοτροφών, φάρμακα και τροφή για τα σκυλιά των κοπαδιών. Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Στέλιος

Σπανογιάννης με τον Γιώργο Αντωνίου και την αγκάλιασαν μέσα σε ελάχιστη ώρα δεκάδες κτηνοτρόφοι της περιοχής. Παρότι η σεζόν για την κτηνοτροφία είναι δύσκολη, λόγω των αυξημένων τιμών των ζωοτροφών, αυτό δεν εμπόδισε τούς κτηνοτρόφους του Τυρνάβου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα αλληλεγγύης. Ούτε ο καύσωνας των 42 βαθμών τούς εμπόδισε και σήκωσαν στην κυριολεξία μανίκια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Δύο φορτηγά αυτοκίνητα με κατεύθυνση την Εύβοια αναχωρούν σήμερα από Τύρναβο.
Οι κτηνοτρόφοι
Φάρμα Δάσκαλος, Σπανογιάννης Στέλιος Τύρναβος, Αντωνίου Γιώργος Περαχώρα, Γκατζόγιας Κώστας Περαχώρα, Γκατζόγιας Μιχάλης Περαχώρα, Μπακαγιάννης Πέτρος Περαχώρα, Μπακαγιάννης Παντελής Περαχώρα, Μπακαγιάννης Σωτήρης Περαχώρα, Αγγέλης Βασίλης Περαχώρα, Ζώγκος Σωκράτης Περαχώρα, Σακογιάννης Θανάσης Περαχώρα, Αντωνίου Βασίλης Περαχώρα, Ταμπάκης Στέλιος και Κώστας Τύρναβος, Παπαστεργίου Στέλιος Αμπελώνας, Κούβελας Νίκος Αμπελώνας, Χαιδούλης Παναγιώτης Αμπελώνας, Ζιάγκας Δημήτρης Αμπελώνας, Ψωφάκας Βασίλης Αργυροπούλι, Μπαχτσιβάνος Χρήστος Αργυροπούλι, Ξηρομερήσιος Ηλίας Τύρναβος, Δόκος Δημήτρης Τύρναβος, Κεντρούλης Βαγγέλης Αργυροπούλι, Βλιώρας Σάκης Τύρναβος, Παπαδόπουλος Χρήστος Βοτανοχώρι, Φουρκιώτης Στέλιος Βοτανοχώρι, Σελεμετζίδης Σάκης Βοτανοχώρι, Γκατζόγιας Σπύρος Κουλούρι Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass